hvordan du udskifter en xps 710 video

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-11-14

Dell XPS 710 er en stationær computer designet til intens grafiske applikationer . Afsendt materiel med stor kapacitet harddisk , dual core processor og en 7,1 high definition lydkort , XPS 710 gør en kraftig gaming maskine . Som med enhver stationær computer , kan du fortsætte med at holde din XPS 710 forkant ved at opgradere nogen af dets interne komponenter , herunder skærmkortet . Opgradering af skærmkort på din Dell- computer ligner opgradere grafikkortet på en anden computer
1 .
Luk din Dell XPS 710 computer .
2 .
Tag alle kabler fra bagsiden af din computer og Løft computeren . Drej stabiliserende fødder , så de er i " lukket " position og under tårnet .
3 .
Læg computeren på din arbejdsplads på sin side , så computeren dækning vender opad . Låget er på højre side af tårnet modsætning til de fleste computer tårne , hvor det er på den venstre .
4 .
Træk dækslet frigørelseslåsen på bagsiden kanten af computerens dæksel . Løft op på dækslet , indtil det er på en 45 graders vinkel . Skub dækslet mod toppen af tårnet for at fjerne det og sæt det til side .
5 .
Find det gamle grafikkort i XPS 710 . Den video card er placeret i nederste højre del af bundkortet .
6 .
Tryk udløsertappen på kortet holderen , placeret langs bagsiden af computeren tilfælde, hvor enheden sættes ind skærmkablet , og pivot kortet holderen op og ud af vejen .
7 .
Tryk udløsertappen på bundkortet , der ligger på den venstre side af PCI Express- slot , og Skub video kortet ud af åbningen . Indstil gammelt grafikkort til side .
8 .
Indsæt et nyt PCI Express- skærmkort i sprækken . Line up forsiden af kortet med tilpasningen guide , som du installerer den . Tryk hårdt på kortet , indtil det sidder godt og sikkert i PCI Express- slot .
9 .
Drej kortet holderen over bagsiden af det nye kort for at låse det på plads .

10 .
Sæt dækslet døren og tilslut alle kabler til bagsiden af XPS 710 .
11 .
Tænd din computer og installere den tilhørende skærmkortdrivere . Denne software normalt følger den video kortet, hvis du har købt den nye . Hvis du ikke har denne software , kan du normalt hente den fra videokortet producentens websted .


Previous:nothing Next:hp 1955 lcd specifikationer 

Kommentarer

Code:
change