hvordan man bruger en KVM-switch med to skærme

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-11-03

Keyboard Video mus ( KVM ) enheder kan bruge flere skærme for sammenknytning med en enkelt computer eller det kan have flere computere spredt over forskellige skærme . Kontakten vil tillade dig at bruge et tastatur , en mus og skærm ( e ) til interface med hver maskine . KVMs spare strøm omkostninger samtidig med en nem måde at navigere talrige computere . Nogle KVM switche understøtter ikke flere skærme , dog , så tjek for at se, om det understøtter denne funktion , før du køber en
1 .
Sæt din KVM-switch til en passende strømkilde .
2 .
Tilslut de kabler, der fulgte med KVM switch til hver af deres respektive havne . Hvert sæt af kabler svarer til en computer og den pågældende computer vil være repræsenteret ved det bogstav eller tal vises .
3 .
Slut den anden ende af hvert sæt kabler til en respektive computer . Du vil tilslutte kabler til skærmen , tastaturet og musen .
4 .
Tilslut tastatur , mus og dine to skærme til bagsiden af KVM switch . Det sæt af porte du skal bruge , vil blive mærket og klart adskiller sig fra de andre .
5 .
Tænd KVM switch sammen med den tilsvarende computere .

6 .
trykke på knapperne på fronten af KVM switch til at navigere gennem hver tilsluttet computer . Da din KVM switch understøtter flere skærme , vil du være i stand til at kommunikere med hver computer ved hjælp af dem begge .


Previous:nothing Next:hvordan man kan installere programmer på eksterne drev 

Kommentarer

Code:
change