hvordan man forebygger cd dobbeltarbejde

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-11-28

Det er nemt at kaste en cd i skrald og glemmer det nogensinde har eksisteret . Men hvis nogen får fat i din disk , er det muligt , at personen kopiere vigtige oplysninger, der blev gemt på den. Du kan forhindre uønskede kloning eller kopiering af din disk filer ved at tage ekstra advarende skridt til at sikre , at disken er væk for evigt

Du skal bruge: .
Mikroovn ( valgfrit )
. Kniv eller skarp genstand .
Saks.
Torch .
Sandpapir .


1 .
Placer disken i mikrobølgeovnen i tre sekunder . Spindelvæv mønster revner vil ødelægge data fundet på disken og gøre disken helt ulæselige . Må ikke mikrobølgeovn disken i længere tid , fordi det muligvis kan skade din mikrobølgeovn .
2 .
Skær disken i to stykker med en saks eller en kniv . Skær disken i mindre stykker for at gøre dataene helt ulæselige , hvis du især er bekymret for nogen kopierer dine vigtige oplysninger .
3 .
Skrab i CD's samlede reflekterende lag af med en skarp genstand fjerne sine data lag . Brug sandpapir i væsentlig grad at ridse begge sider af disken , hvis du er bekymret for, at nogen stadig kan kopiere dine data . En anden løsning er at placere den på konkrete og gnid det frem og tilbage med foden .
4 .
Torch din CD med en butan fakkel eller tilsvarende. Torching cd'en er en meget effektiv metode til vridning og ødelægge hele cd'en . Læg cd langt væk fra mennesker og brændbare genstande .

gode råd og advarsler


  • Vær ekstra sikkerhedsforanstaltning ved håndtering skarpe genstande . Du kan skære dig selv , hvis du ikke passer på . Også , slukke brande skabt af faklen og ikke får brændt i processen .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere til en 64- bit processor på en HP Pavilion dv9720us kører vista     

    Kommentarer

    Code:
    change