hvordan man kan brænde mine filer codecs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-11-15

En codec er en specifik medieoplysninger fil, oplyser en medieafspiller , hvordan man se og køre en mediefil ( såsom en film eller lydfil ) . Disse medier codecs er hentet direkte fra internettet og er typisk gratis at få . Men hvis der er en computer, der ikke har en internetforbindelse , er du stadig i stand til at brænde codec filer på en tom cd , kan du overføre information på den alternative computeren

Du skal bruge: .
Blank CD .
Cd-brænder .


1 .
Sæt den tomme cd i cd-brænder , så lukke det åbne vinduet Automatisk afspilning , der indlæses på skærmen .
2 .
Klik på "Start ", " ( My ) Computer " og derefter dobbeltklikke på cd- ikonet . Et vindue åbnes , der repræsenterer den tomme cd . Forlad dette vindue åbent for tiden .
3 .
Naviger til den kode fil steder, du vil brænde . Den nøjagtige placering vil variere , afhængigt af codec filer, du vil kopiere . Typisk kan du finde de codecs ved at klikke på " Start "," ( My ) Computer " : " . "" Programmer C "og derefter Vælg det program, du vil kopiere de codecs fra og codec filerne er placeret her .
4 .
Klik og træk den kode filer fra computeren systemet på det åbne cd -vinduet. Gentag denne proces med alle de filer, du ønsker at kopiere .
5 .
Luk de åbne cd'en vindue, og derefter højreklikke på ikonet og vælge " Egenskaber "fra pull -down menu . Vælg " Record " , når de egenskaber vinduet belastninger , og klik derefter på "OK ". Og codec filerne brænde på den tomme cd .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genskabe en hukommelse disk gratis 

Kommentarer

Code:
change