hvordan man kan ændre størrelsen på scanne sider i en hp officejet j4550

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-29

HP Officejet J4550 All-in -one maskine indeholder en scanning område for at overføre billeder til computeren . Den software der følger med HP J4550 scanner automatisk det digitale billede på samme størrelse som det originale dokument eller billede . Du behøver ikke at holde billedet i den størrelse men , som du måske nødt til at gøre billedet større eller mindre inden udskrivning eller sende billedet i en e-mail . HP -softwaren kan du ændre det scannede billede størrelse ved at klikke på et par muligheder
1 .
Åben plastik scanning låget på den øverste ende af Officejet maskinen . Placer dit billede eller dokument med forsiden nedad på scanning glas . Ret den nederste og venstre kant af dokumentet med pilene på bunden og i venstre side af scanningen sengen .
2 .
Luk låget og åbne HP Photo Imaging software . Klik på knappen "Indstillinger" og vælg " Scan Indstillinger og Indstillinger . "
3 .
Naviger til fanebladet "Indstillinger ". Marker feltet " Automatisk Crop scannede billeder " , hvis du ønsker at softwaren til at skære nogen ekstra hvide rum fundet under scanningen .
4 .
Klik på " Anvend " og vælg " OK ". Tryk på " Scan " knappen på kontrolpanelet på toppen af Officejet maskinen .
5 .
Vent for det scannede billede skal vises på skærmen, og klik på " Rediger foto " knappen øverst til venstre i HP-softwaren vinduet . Klik på " Resize "link .
6 .
Klik på " Custom " -knappen. Skrive højde og bredde , du vil bruge til billedet , i pixels , i de tilsvarende tekstfelter . Klik på " Gem " for at gemme billedet med den nye størrelse .

gode råd og advarsler


 • Hvis du bruger tredjeparts scanningssoftware, i stedet for den software der følger med HP Officejet J4550 , mulighederne for at ændre størrelsen på billeder kan være forskellige. Kontroller softwarens " Hjælp " sektionen eller læse sin manual for at finde de specifikke anvisninger for at ændre billedstørrelser.
 • Hvis du ønsker at skære en del af billedet , i stedet for at ændre størrelsen af hele billedet Klik på " Crop " mulighed i stedet for " Resize ". Klik og træk på tværs den del af det scannede billede , du vil beholde og klik på " Gem ".


 • Previous:nothing Next:om bærbar skærm lodrette linjer



   

  Kommentarer

  Code:
  change