hvordan man kan konvertere grader og minutter til decimalgrader med HP 33S

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-11-15

HP 33S Scientific Calculator er en programmerbar regnemaskine , der er optimal for college og professionel brug . Ifølge Hewlett-Packard hjemmeside , er det regnemaskine også ideel til high school studerende, fordi det er godkendt til både SAT og ACT eksaminer. Lommeregneren har et udvalg af algebraisk indrejse transportformer , som gør det muligt at skifte mellem vinkler beregnet i decimalgrader og vinkler beregnes i grader og minutter . Skifter mellem de to former for data kan fremskynde problemløsning og hjælpe den studerendes forståelse for forskellige typer af målinger .
1 .
Tryk på " Vis "knappen i øverste højre hjørne af tastaturet . Tryk på "1 " tasten for at vælge " Fix "for at ændre displayet . Tryk derefter på " 4 " for at vælge en fire-cifret display .
2 .
Indtast grader og minutter ved hjælp af tastaturet . Indtast data som DD. MM hvor " DD " er de grader og " MM " er referatet . For eksempel beløb , hvis var 80 grader og 45 minutter, skal du indtaste 80 . 45 .
3 .
Tryk på venstre hånd mod grønne piletast over " Off "-tasten og trykke på "5 " tasten for at konvertere tal til decimal grader . De data vises på skærmen som decimal grader .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du indtaster minutter som to cifre . Hvis du kun har 5 minutter, derefter indtaste det som " 05 ".
 • Hvis du også har sekunder til at komme ind, og derefter indtaste dem som DD. MMSS hvor sekunder er de sidste to cifre , når du indtaster grader og minutter .
 • Tryk på højre vender lilla nøgle over " On "-tasten og derefter trykke på "4 " tasten for at ændre decimalgrader tilbage til grader og minutter .


 • Previous:nothing Next:HP Mini 110 specs   

  Kommentarer

  Code:
  change