hvordan man kan montere en usb på en dvd

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-11-19

En USB stick eller hoppe drev er en meget bekvem form for datalagring . Ikke alene er USB sticks lille nok til at bære rundt i lommen eller på en nøglering , men de kan også holde en hel del data . Hvis du ønsker at overføre indholdet af en USB- stick på en DVD , montering af data på en disk tager kun et par hurtige klik på musen

Du skal bruge: .
dvd-brænder
Tom DVD .

Brug af en Windows Operating System


1 .
Sæt USB- drev i en USB-stik på computeren . De er normalt placeret på enten forsiden af din computer tårn , eller hvis du bruger en bærbar computer , på den modsatte side af tastaturet . En anmeldelse boks bør poppe op på skærmen indikerer en " Flytbar disk ", og spørger, hvordan du ønsker at fortsætte.
2 .
Klik på "Åbn mappe for at vise filer " og et vindue vil åben med hele indholdet af USB- drev . Hvis en anmeldelse boks ikke vises , skal du klikke på " Min Computer " og find den tilsvarende drev til USB- stick . Højreklik på ikonet og vælge " Åbn . "
3 .
Sæt en tom dvd i cd /dvd- bakken på din computer . Endnu en gang åbne " Denne Computer " og find den tilsvarende drev til den tomme dvd . Det skal navnet " Untitled DVD . " Højreklik på ikonet og vælge " Explore ". Der åbnes et vindue , der viser indholdet af disken , som bør være tom .
4 .
Fremhæv alle filerne i USB -drev med din mus . Klik og hold musen til at trække alle filerne fra USB vinduet til det tomme dvd -vinduet . Drop filerne i det tomme dvd -vinduet . Når alle filerne er trukket over , klik på " File " på den øverste værktøjslinje , og vælg " Skriv disse filer til cd ". Vil computeren starte forbrændingsprocessen og vil give dig besked , når processen er færdig .

bruger en Mac Operating System


1 .
Sæt USB- drev i en USB- slot på computeren . De vil blive placeret på hver siden af tastaturet eller på siden af skærmen . Du vil se en ikon på skrivebordet , som svarer til det drev , du netop har indsat .
2 .
Dobbeltklik på USB- drev -ikonet på skærmen og et vindue vil åbne med alle de indholdet af USB- drev .
3 .
Sæt en tom dvd i det CD /DVD -slot på din computer . Et andet ikon vises på skrivebordet i form af en disk . Det bør være navn " Untitled DVD . " Dobbeltklik på ikonet for at åbne det op i et vindue . Fremhæv , og træk alle filerne fra USB- drev vinduet og slippe dem på den tomme dvd -vinduet .
4 .
Undersøg de filer, du lige har overført til det tomme dvd . Hvis du er tilfreds med resultaterne , skal du gå til den øverste værktøjslinje , og vælg " Brænd disk ". Et pop-up advarsel vises . Vælg " Brænd ". Processen vil begynde , og computeren giver dig besked, når det er færdigt .

gode råd og advarsler


  • Altid skal du højreklikke på USB- drev en vælge " Sikker fjernelse af hardware " før du fjerner USB- drev fysisk . På denne måde vil data ikke blive beskadiget .


  • Previous:nothing Next:hvordan du får din Exchange-postkasse størrelse     

    Kommentarer

    Code:
    change