hvordan man kan opgradere en MSI Wind harddisk

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-22

MSI Wind er en linje af netbook -computere produceret af MSI . MSI Wind kommer med en 250GB harddisk , der kan være for lille for nogle brugere . Du kan opgradere harddisken på MSI Wind , selvom du nødt til at åbne din sag og potentielt ugyldiggøre din garanti for at gøre det

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
2 .
5- tommer harddisk .


1 .
Sluk for din MSI Wind . Afbryd strømforsyningen fra din magt havn . Fjern eventuelle andre enheder tilsluttet til netbook .
2 .
Luk MSI Wind 's låg og vend den om. Skub batteriet ud af netbook . Løsne de ni mini skruer , der forbinder tilfælde dække til chassiset . Disse skruer kan opholde sig i hullerne hvis det er nødvendigt , de skal bare være løse nok til at trække låget
3
Træk dækslet op af hjørnerne. . Fjern skruerne fra mini PCI -kort , der dækker den venstre skruehullerne af MSI Wind harddisk. Skub kortet ud lige nok , så du kan komme til harddisken skruen .
4 .
Skru begge sider af harddisken . Skub harddisken ud af sagen . Du kan få brug for at flytte tape på drevet for at få det til at afbryde forbindelsen til interfacet slot .
5 .
Skru drevet kabinet beslaget på fabriksinstallerede harddisk . Vedhæft dette beslag til din nye harddisk . Sæt harddisken i din MSI Wind ved at skubbe det på plads . Skru harddisken ned på højre og venstre side . Sæt mini PCI -kortet tilbage i sin oprindelige position og skru den på plads . Tryk den bærbare computer tilfældet på stellet , og skru de ni skruer .


Previous:nothing Next:bundkort , der understøtter 3.3v AGP 

Kommentarer

Code:
change