hvordan man kan opgradere en bærbar ghz

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-11-21

Opgradering en bærbar computers GHz eller processor er ingen let sag , og du skal have nogle tekniske erfaring eller viden om opgradering computere til at prøve det . Hvis det gøres forkert , kan en computer blive ødelagt . Dette kan gøres korrekt, hvis du tager din tid og lær som du kan om din computer . Hver bærbar computer kan være anderledes , og opgraderingen kan variere afhængigt af modellen

Du skal bruge: .
Laptop instruktionsbog
Laptop samlevejledning .
Nye laptop processor .
Lille skruetrækker .
Termisk sammensatte .
Papir .
Blyant .

Forberedelse


1 .
afgøre, om det er muligt at opgradere din laptop processor . Mange bærbare har opgraderes processorer , men nogle har indbygget CPU , der ikke kan opgraderes . Der henvises til computerens instruktionsbogen hvis du er usikker .
2 .
Køb en ny processor fra en computer dele forhandler eller online . Tjek instruktionsbogen til at bestemme den hurtigste processor , som din computer er kompatibel .
3 .
Gem alle data på en ekstern harddisk , diskette eller flash- drev , for at undgå at miste disse data , hvis noget går galt .
4 .
Opret et diagram over den bærbare computer komponenter , så du ved , hvor de går , når du rekonstruere computeren . Læg delene i den rigtige placering i henhold til diagrammet .
5 .
Undersøg producentens bærbare samlevejledning før du starter opgraderingen . Rør ved noget metal eller bære en anti-statisk håndledsstrop at fjerne enhver statisk elektricitet , når du arbejder på en computers interne dele .

Opgrader


1 .
korrekt slukke laptop og afmontere det fra stikkontakten . Fjern batteriet ved at løsne de skruer, der holder dækslet med en skruetrækker og skub batteriet ud . Tag skruen, der sikrer harddisken sagen på den side af den bærbare computer med en skruetrækker . Træk harddisken .
2 .
Flip over den bærbare computer og fjern skruerne i bunden , der holder tastaturet . Drej den bærbare computer rigtige side op og løft tastaturet ud . Tage kablet , der tillægger tastaturet til den bærbare computer bundkort .
3 .
Fjern de skruer , der holder håndledsstøtten og tastatur bezel . Undertiden skruerne er dækket med gummi propper . Lirke dem ud med en flad skruetrækker . Løft ringen og håndledsstøtten op .
4 .
Tag kølepladen fan . Fjern de skruer , der fastgør kølepladen og løft den ud . Løsne skruerne , der sikrer processor og løft den ud .
5 .
Installer den nye processor i den bærbare computer . Kontroll¨¦r, at det er justeret i boligenheden . Tilføj et tyndt lag termisk sammensatte på processoren , og fastgør skruerne for at sikre det . Udskift kølelegeme og blæser og tilslutte blæseren .
6 .
Test den bærbare 's nye processor . Fastgør tastaturet og bundkort midlertidigt, mens du teste det . Stik i den bærbare computer og genstarte den . Hvis computeren genkender den nye processor , fuldfør derefter samles igen processen .


Previous:nothing Next:batteri problemer i et Toughbook CF -50 

Kommentarer

Code:
change