hvordan man kan udføre fejlfinding på en KWorld PC til TV spilkassetten

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-11-30

Den KWorld PC-til-TV- boks gør det muligt spil , medier software og andre programmer, der kører på en pc, der skal vises på et fjernsyn uden brug af ekstra video -out -porte til din computer . Boksen tilsluttes via USB og er designet til at give en lav-hukommelse videoudgang med simpel brug . Men hvis din PC- til-tv-boks ikke fungerer så godt som du måske gerne , at der er flere fejlfindingstrin , der kan tages .
1 .
Tune dit tv til den kanal , du bruger til at få adgang til din KWorld PC- til-tv-boks . Dette er normalt " AV1 " eller " Video In ".
2 .
Tag kassen fra dit tv og tilslut , kontrollere, at alle stik er indsat i den korrekte port og sikkert skubbes på plads .
3 .
Tag KWorld kassen fra din computers USB- port . Tilslut boksen til en USB- port på computeren tårn sig selv, ikke et relæ -port på skærmen , tastaturet eller en hub .
4 .
Skift " NTSC /PAL " tænde for kassen til " NTSC ", hvis du bruger feltet på et fjernsyn købt i Amerika .
5 .
Gå til webstedet i " Ressourcer " og indtast modelnummeret for din PC- til-tv-boks . Klik på " Søg " for at få de nyeste drivere til din boks . Download driversoftwaren og dobbeltklik for at installere . Fjern og tilslut din PC-til-TV- boks for at bruge det med de nyeste drivere .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer fotochute på Windows XP 

Kommentarer

Code:
change