hvordan man laver en anti - statisk armbånd

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-11-29

Anti-statisk armbånd er en handy hjælper at have , mens du arbejder på følsomme elektroniske komponenter (Reference 1) . Armbåndet afleder den statiske elektricitet , der naturligt bygger op i din krop fra , hvad du rører og grunde dig . Det fungerer på samme måde som en lettelse stang grunde dit hjem . Den statiske , der normalt ville forlade kroppen via fingerspidserne , effektivt kortslutning af det elektroniske udstyr, du arbejder på , er i stedet tiltrukket af metal på armbåndet , at følge tilblivelsen af mindst modstand ned , forudsat ledning og væk fra dit arbejde ( Reference 2) .

Du skal bruge:
Elastik
. Lille måler isolerede ledninger .
Afisoleringstænger /kuttere .
Krokodillenæb .
Tape .
Lodde -og loddekolbe .


1 .
Strip bare et par inches af isolerede ledninger at eksponere wiren under .
2 .

Sæt den ene ende af ledningen til elastikken . Wiren skal have god kontakt med din hud , for armbåndet til at arbejde . Den enkleste metode er at sløjfe wiren en eller to gange rundt om elastikken og fastgør derefter den til sig ved at sno udgangen tilbage omkring sig bag bandet .
3 .
Sæt den modsatte ende af ledningen til krokodillenæb . Tape fungerer godt , eller du kan lodde det, hvis du er velbevandret i brugen af en loddekolbe . Hvis klippet er et hul i enden , kan du smutte enden af ledningen gennem hullet og loop det tilbage for at sikre det . En endnu mere rudimentær idé er at bruge klippet til at fastgøre den løse ledning til overfladen du bruger som en begrundelse , som det drejer sig om den computer , du arbejder på .
4 .

Placer elastikken om håndleddet med ledning presses til din hud , og jorden det ved hjælp af en umalet del af kabinettet på den computer , du arbejder på .

gode råd og advarsler


 • billigt anti-statisk armbånd kan også købes overalt computerens komponenter sælges .
 • Tryk på computerens kabinet , før du rører Nogle af de komponenter også selvom iført et armbånd . ( Reference 3 )
 • Må ikke bære en elastik , der er så stram det begrænser omsætning . finde et band , der bekvemt passer dit håndled


 • Previous:nothing Next:hvad betyder tallene betyder for en memory stick ?   

  Kommentarer

  Code:
  change