hvordan man laver en seriel printer kabel

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-11-01

Printere , der bruger seriel kommunikation er ret almindeligt med point-of -sale -enheder , PC-baserede kasseapparater , vægte og andre industrielle applikationer . Den serielt printerkabel varierer lige fra en lige igennem 9-polet stik kabel , hvor kun 3 ben bruges , til nyere 8- pin kabler med RJ45 stik , hvor alle 8 pins der bruges til kommunikation . En af de mere almindelige serielle kabler er en simpel 9- pin " null modem " -kabel. Hvis din serielle printer kræver ingen " flow kontrol , " og en " null modem " forbindelse , så et serielt kabel til printeren , kan skabte med blot et par dele sammen med lodning færdigheder .

Du skal bruge:
To DB9 hunstik
. To DB9 stik dækker .
Seks-fods datakabel med ni 24 AWG ledninger indeni .
Loddekolbe .
Lodning.
Wire afisoleringsværktøj .
Philips skruetrækker .


1 .
Fjern tre inches fra plast jakken dækker hver ende af datakablet . Derefter twist i slutningen af hver ledning for at sikre, at der ikke er nogen løse tråde .
2 .
Strip en centimeter af plast jakken dækker fra hver ende af ledningerne inde i datakablet . Derefter twist i slutningen af hver ledning for at sikre, at der ikke er nogen løse tråde .
3 .
Sæt loddekolben til en strømkilde og vent fem minutter til loddekolben for at få varme. Find den pin numre, der er på bagsiden af DB9 stik ved siden af hver pin . Lodde den sorte ledning til pin 5 på den første DB9 stik , og derefter lodde den anden ende af den sorte ledning til pin 5 på den anden DB9 stikket .
4 .
Lod den røde ledning til ben 2 på første DB9 stik , og derefter lodde den anden ende af den røde ledning til pin 3 på den anden stikket .
5 .
Lod den gule ledning til pin 3 på den første DB9 stik , og derefter lodde den anden ende af den gule ledning til ben 2 på det andet stik .

6 .
Løsn og fjern skruerne på hver stikdæksel . Lukke bh'en hver stikdæksel i to halvdele . Placer dækker halvdele på DB9 stik og snap dækslerne på plads . Position og stram derefter skruerne på hver dækning .


Previous:nothing Next:Sådan opdaterer bios P5Q 

Kommentarer

Code:
change