hvordan man slår min bærbare computer til en scanner

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-11-19

Scanning af et dokument giver dig mulighed for at konvertere en kopi af et dokument til en elektronisk udgave . Din elektroniske version kan overføres elektronisk til andre eller bare gemmes på din computer for en bred vifte af anvendelser . Selv om din bærbare computer ikke kan scanne dokumenter i sig selv , kan en ekstern scanner være tilsluttet til din bærbare computer , så du kan scanne dokumenter eller billeder direkte til din bærbare computer. Følg disse instruktioner for at scanne dokumenter til din bærbare computer

Du skal bruge: .
Laptop
Scanner.
USB-kabel .


1 .
Slut scanneren til din bærbare computer . Når du tilslutter scanneren til en strømkilde , skal du tilslutte scanneren til din bærbare computer indsætte den ene ende af et USB- kabel ind i scanneren og den anden i den bærbare computer . Sørg for, at USB passer ordentligt i havne på både scanneren og den bærbare computer .
2 .
Installer scanneren software. Indsæt den cd-rom , der indeholder scannerens software til din bærbare cd-rom -drev og installere softwaren ved at følge anvisningerne på skærmen .
3 .
Scan dit dokument . Placer det dokument eller billede , du ønsker at scanne på sengen af scanneren og følg derefter de instruktioner , der fulgte med scanneren . Du skal muligvis trykke på " Start " på scanneren til at scanne dokumentet , eller indtast en kommando via din computer .


Previous:nothing Next:hvordan man laver en OptiPlex GS150 usb brugelig 

Kommentarer

Code:
change