problemer med høj kapacitet sd -kort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-04

A Secure Digital (SD ) kort er en flytbar bærbar hukommelsesenhed . SD -kort bruges i digitale kameraer og videokameraer , personlige medieafspillere , mobiltelefoner og forskellige andre elektroniske enheder, der kræver ekstra lagerplads . Da kapaciteten af SD -kort er steget i løbet af året , er disse flash -enheder i stigende grad bruges til at sikkerhedskopiere og flytte data . Høj kapacitet SD ( SDHC ) kort generelt omfatter alt fra 4 til 32 GB lagerplads , og kortene er mærket i overensstemmelse hermed .

Kompatibilitet Spørgsmål

Enheder, som ikke specifikt , at de er SDHC-kompatible , kan ikke være i stand til at bruge høj kapacitet kort på grund af den måde, at data gemmes og overføres på forskellige typer af kort . Dette kan skabe forvirring for nogle brugere , der ikke forstår forskellene i kortet typer og er blot på udkig efter mere lagerplads . SD og SDHC -kort er de samme størrelse, men de er strukturelt anderledes på den måde , at data er skrevet og hentes . Alle standard SD -kort bør arbejde med enheder , der accepterer SDHC , men SDHC -kort er ikke bagudkompatible .

overførselshastigheder

Transfer hastigheder kan give anledning til bekymring , når du bruger SDHC -kort til at gemme store mængder data . Den hurtigste kort er i stand til at overføre data på 20 MB per sekund , men har en sædvanlig overførselshastighed på omkring 6 MB /s. Dette er normalt hurtigt nok for den gennemsnitlige bruger , men kan give problemer , når hurtigere adgang er påkrævet , eller når større mængder data bliver overført fra en harddisk til en SDHC -kort .

Data Korruption

SDHC -kort har indbygget i controllere med til at sikre en stabil læse /skrive cyklusser , men data korruption er blevet rapporteret . Dette kan ske for en række forskellige årsager : fejl i filsystemet , vira overføres til kortet fra andre kilder , og fejl under læse /skrive -cyklus . Hvis tilstrækkeligt fejl returneres fra en del af kortet , kan den registeransvarlige bestemme den del af kortet er uoverskueligt, og vil falde kortets kapacitet i overensstemmelse hermed . Omformatering kortet kan sommetider løse dette problem , men det virker ikke altid , eller det kan arbejde i første omgang , men derefter kortet tilbage til den formindskede kapacitet .


Previous:nothing Next:hvad er en HP monokrom printer ? 

Kommentarer

Code:
change