som adaptere kan jeg bruge med min Hewlett computer ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-15

En adapter er en enhed, der giver dig mulighed for at tilslutte to enheder , der ellers ville være uforenelig . Du kan bruge adaptere til at forbinde forskellige maskiner eller til at forbinde en maskine til en stikkontakt . Hewlett Packard , eller HP er en producent af pc'er ( personlige computere ) , bærbare computere og computerudstyr . Hvis du har en HP-enhed , så er du nødt til at købe en adapter , der er kompatibelt med din enhed , og du kan købe disse adaptere online .

Compaq Mini

Compaq Mini kompatibel HP Laptop AC ( vekselstrøm ) Adapter forbindes til bagsiden af din bærbare computer , og det er en 19 volt 1 . 58A udgangsstrøm , 30 watt el -kabel. Udgangsstrøm er, hvor meget strøm , som du kan trække fra stikket . Dette er en reservedel til strømkablet , der fulgte med din bærbare computer. Hvis du ikke længere i stand til at oplade din bærbare computer , kan det betyde , at kablet ikke længere fungerer korrekt . Dette er en OEM ( original equipment manufacturer ) kompatible del , hvilket betyder , at det virker lige som den originale del . Fra 2010 , er dette værktøj koster mellem $ 5,00 og $ 8,00 .

HP 8. 120-6. 861

Denne del er fremstillet af HP , og det giver dig mulighed for at oprette forbindelse EVC ( Enhanced VMotion Compatibility )-aktiverede processorer til VGA ( video grafik array ) enheder . Det er en 15- bens stik , som kan sættes til VGA enheder , herunder computer -skærme, grafikkort og HD ( high-definition ) tv . Dette kabel kan passe en to tommer slot . Fra 2010 , denne enhed koster mellem $ 43,00 og 66,00 dollar

Laptop AC Power Adapter

Denne laptop strømforsyningen er kompatibel med følgende HP -enheder : 402018-001 , DC 359a , Ppp08h , HP-0k065b13 og 380467-. 003 . Dette er en 65 watt AC- adapter , og det omfatter også ledningen , som sættes i adapteren . Det har en indgående spændingsområde på 100 til 240 volt , og dens udgangsspænding er 18 år. 5 volt med en udgangsstrøm på 3. 5A . Dette er ikke en OEM del . Fra 2010 , dette værktøj koster mellem $ 5,00 og $ 7,00.

USB Network Print Adapter

HP USB ( universal serial bus ) Network Print Adapter giver dig mulighed for tilslutte forskellige enheder til din printer , fax og /eller en scanner . Denne adapter er kompatibel med kablede og trådløse enheder , og det kommer med 1 MB ( megabyte ) i Flash -hukommelse . Det bruger TCP ( Transmission Control Protocol ) /IP ( Internet Protocol ) netværk protokol til overførsel af data . Andre funktioner i denne adapter omfatter en USB 2,0 port , og det bruger op til 3 watt . Den er kompatibel med Microsoft Windows XP og Vista , og det kommer med sin egen installationssoftware . Der er et et- års begrænset garanti på enhedens hardware . Fra 2010 , . denne enhed koster mellem $ 50,00 og $ 100,00


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en Acer Aspire bærbar processor 

Kommentarer

Code:
change