Compaq CQ61 -310 specifikationer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-12-09

Compaq CQ61 -310 giver brugerne en mobil pc, der kan gå hvorhen de rejser . Computeren udfolder for at afsløre en fuld størrelse tastatur og 15,6 tommer skærm , samt andre funktioner for at øge brugerens produktivitet . I modsætning til nogle andre modeller , er det kun CQ61 -310 leveres med en mulighed for en processor samt et optisk drev .

Fysiske egenskaber

Compaq CQ61 -310 vil passe ind i mange transportkasser og tasker og ikke vejer dig ned som du bærer det med dig overalt . Den computer vejer kun 5. 9 pounds og foranstaltninger 1,62 inches høj , 14,89 inches lang og 9,93 inches dyb med Lithium seks cellen installeret batteri . Computeren har en fuld størrelse tastatur for nem at skrive .

Drives

Den CQ61 -310 leveres med en 160 gigabyte harddisk , som giver dig plads til at gemme billeder , dokumenter eller andre digitale filer, du ønsker . Computeren kun leveres med en mulighed for det optiske drev , en 8x drev , der læser og skriver til cd'er og dvd'er , herunder dem, der er genskrivbare . Det optiske drev har understøttelse af Double Layer og Hewlett Packard eksklusive Lightscribe indførelse af et mærke hardware . Du bliver nødt til at købe Lightscribe -diske til at oprette etiketter til dine diske .

Processor , hukommelse osv.

Den bærbare computer er udstyret med kun én processor valgmulighed , en AMD Sempron chip . Processoren er normeret til 2 gigahertz og har 512 kilobyte L2 cache til rådighed . For så vidt angår hukommelse , kommer maskinen med 2. 048 installeret megabyte RAM , men det har plads til at udvide op til 4. 096 megabyte RAM til at øge computerens ydeevne . Computeren leveres også med et ATI Radeon grafikkort , som er normeret til 128 megabyte cache -hukommelse .


Previous:nothing Next:hvordan man opsætter SATA og IDE 

Kommentarer

Code:
change