HP Pavilion 513n specifikationer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-12-02

Den Pavilion 513N desktop pc er en computer lavet af HP . Det kommer med Microsoft Windows og er velegnet til at forbinde til internettet til at browse hjemmesider og via e-mail . Når du ikke gør forskning eller arbejde , kan du afspille cd'er og se dvd'er på Pavilion 513N .

Processor

HP Pavilion 513N desktop-pc har en 1,8 GHz/400 C ( W ) processor , hvilket gør det foreneligt med tusindvis af ansøgninger .

Hukommelse

Det faste beløb af RAM på HP Pavilion 513N desktop pc er 256 MB , med en anbefalet maksimalt 1 GB .

Hard Drive

HP Pavilion 513N desktop-pc har en 60 GB harddisk , som er egnet til opbevaring af talrige applikationer , filer og dokumenter .

Operating System

HP Pavilion 513N desktop pc leveres med Microsoft Windows XP Home Edition .

CDRW /DVD -drev

Der er en CD-RW/DVD combo drev på HP Pavilion 513N stationære pc , som kan læse data og lyd-cd'er , data og film DVD'er , og optage filer til DVD + RW , DVD + R , CD-R og CD-RW -diske .

diskettedrev

HP Pavilion 513N desktop PC har et diskettedrev , der læser og optager 3 . 5- tommer , 1,44 MB disketter , som er en praktisk måde at sikkerhedskopiere små dokumenter .

Modem

Der er en Cheetah 2 V. 90- modem på HP Pavilion 513N desktop pc , hvor du kan tilslutte en telefon ledning til for at forbinde til internettet .

netværk

HP Pavilion 513N stationære pc har 10/100BT netværk integration på bundkortet , hvilket giver en høj hastighed ethernet tilslutning og tilslutning til et lokalt computer netværk .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en 2 skærm adapter 

Kommentarer

Code:
change