LaserJet 4000 serien specifikationer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-12-26

Den Laserjet 4000 serien printer giver sort og hvid udskrifter med op til 17 sider per minut og passer på toppen af et bord . Printeren kan håndtere en bred vifte af medietyper i varierende størrelser . Tag alle printerens specifikationer i betragtning, før afgørelsen af, om printeren udfører , som du har brug for og passer til den plads du har til rådighed .

Fysiske egenskaber

Printeren foranstaltninger 13,3 inches høj , 15 . 4 inches lang , og kun 16,77 inches dyb . Med den forreste og bagerste bakker fuldt udtrukket printeren foranstaltninger markant mere på 39,67 inches dyb-noget man bør tage i betragtning , når de vælger en placering til printeren . Printeren vejer 39,27 samlede pounds , hvilket betyder , at en robust bordet for at placere printeren på, er en nødvendighed .

Medier

Printeren kan håndtere medier så små som 3 inches med 5 inches eller så stor som 8,5 inches med 14 inches og med en vægt mellem 16 og 53 pounds . Den Laserjet 4000 kan håndtere en lang række medier , herunder almindeligt laserprinter papir , transparenter og kuverter . Hvis du ønsker at bruge den valgfri duplex -enhed til at udskrive på begge sider af medier , kan du kun gøre det med papir , der er lovligt , A4 , Letter, Executive eller B5-størrelse .

Miljøkrav

Den Laserjet 4000 serien printere kræve visse miljøstandarder for at kunne fungere korrekt . Det rum, du vælger at placere printeren i skal holde en temperatur på mellem 50 og 91 grader Fahrenheit og en relativ luftfugtighed på mellem 20 og 80 procent .


Previous:nothing Next:Compaq Mini 110 specifikationer 

Kommentarer

Code:
change