PIXMA MP500 scanning instruktioner

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-12-15

Den Pixma MP500 printer har kapacitet til at udføre flere funktioner end blot udskrive dokumenter . Printeren fungerer også som en faxmaskine , kopimaskine og flatbed scanner . Under printerens topdæksel er et stort glas plan , kaldet scanning glas , hvor dokumenter scannes til digitale filer . Du kan vælge at sende et scannet dokument til scanning software på computeren , vedhæfte den til en e-mail , åben den med en række programmer på computeren eller gemme det som en PDF- fil

Du skal bruge: .
PC Kort efter eget valg ( To type I eller II , en type III ) .
1 128 modul i 144- pin EDO RAM .


1 .
Tænd printeren og den tilsluttede computer . Åbn printerens topdæksel til at afsløre scanning ruden .
2 .
Placer det dokument, du ønsker at scanne forsiden nedad på glaspladen , og luk derefter dækslet langsomt . Tryk på printerens " Scan " knappen og brug pileknapperne til at vælge, hvor du ønsker at sende det scannede dokument .
3 .
Tryk på " OK " -knappen for at afslutte scanningen destination . Tryk på " Color "eller " Black " -knappen for at vælge, om du vil scanne dokumentet i fuld farve .
4 .
Vent, indtil printeren for at afslutte scanningen dokumentet . Foretag eventuelle ændringer i dokumentet , hvis du sendte det til computerens scanningen redigeringssoftware , og klik derefter på " Gem " og vælg hvor på computerens harddisk , du ønsker at gemme den digitale fil .


Previous:nothing Next:abs mayhem g3 bærbar specs 

Kommentarer

Code:
change