Pentium M processor 760 specs

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-12-22

Den Pentium M 760 CPU blev lanceret af Intel i 2004 og var beregnet til at blive brugt specifikt i mobile platforme , såsom bærbare computere . Chippen tilbudt en hurtigere front side bus ( den hastighed den taler til resten af computeren ) end sin forgænger og som sådan blev anset for en forbedring i forhold til den foregående generation af Pentium M chips . Den direkte konkurrent til chip var AMD Turion 64 ML -44 .

Basics

Processoren tilbyder en enkelt kerne , og en enkelt tråd --- betyder, at det håndterer en proces ad gangen i modsætning til andre multi-core og multi-threaded chips . Chippen kører med 2 GHz eller 2000 MHz og tilbyder en front side bus ( FSB ) i 533 Mhz . Chippen er baseret på en 32 bit instruktionssæt og tilbyder en 2 MB level 2 cache . Niveauet en cache er 32KB . Begge caches er designet til at hjælpe med at forbedre hastigheden på chippen ved at lade operativsystemet til at gemme en række oplysninger om den chip selv , gør det muligt at udføre instruktioner meget hurtigere . Niveauet 2 cache sidder udenfor behandling kerne , mens niveau 1 cache er indbygget i behandling kerne . Chippen er baseret på en 90nm silikone print proces og har en spænding på mellem 1,260-1,356 volt .

Fysiske specifikationer

Den Pentium M 760 er i stand til at fungere ved en temperatur på minimum 0 grader Celsius og en maksimal temperatur på 100 grader Celsius og er fysisk 35mm -by-35mm . Chippen består af 144 millioner transistorer og arbejder i enten en " Socket H-PBGA479 "eller en " Socket PPGA478 . "

Specielle funktioner

Den Pentium M 760 chip indeholder en række særlige funktioner . Disse omfatter MMX -teknologi, som blev designet af Intel til at yde øget støtte til multimedie applikationer som video- og fotoredigering . Chippen har både SSE og SSE2 , som er teknologier designet til at give mulighed for hurtigere ydeevne af chippen. Chippen blev også bygget med Intel SpeedStep teknologi, som er et system designet til at hjælpe med at minimere strømforbruget , når chippen er i mobil -mode ( dvs. arbejde fra batteriet ), og det har Executive Disable Bit , en teknologi designet til at hjælpe forpurre malware angreb fra Internettet .


Previous:nothing Next:Sådan kører to pc -kort på din bærbare computer 

Kommentarer

Code:
change