Toshiba Qosmio X305 specs

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-12-30

Den Toshiba Qosmio X305 er annonceret som en gaming bærbar computer og med sine imponerende hardware , det er ingen overraskelse . I tillæg til de magtfulde processen og generøse hukommelse , er dette et af de få bærbare computere, der kommer med en dedikeret grafikkort . Hvis du leder efter en bærbar computer , der kunne erstatte en pc , vil Toshiba Qosmio X305 være et godt valg .

Processor

Toshiba Qosmio X305 kommer med en Intel ® Core ™ 2 Extreme Processor QX9300 , der er normeret til 2 . 53 GHz processorhastighed. Denne processor er i stand til at håndtere de fleste spil og high -end multimedia software.

RAM

Den bærbare computer leveres med 4 GB hukommelse , hvilket er to eller fire gange , hvad de fleste andre bærbare computere indeholde . Med 4 GB hukommelse , kan du multitaske med lethed eller køre hukommelse-krævende software .

Grafikkort

En dedikeret NVIDIA GeForce 9800M GTS grafikkort giver en ekstra 1 GB hukommelse bare for at vise grafik . Dette kort vil lade dig spille de nyeste spil og se high-definition -film i 1080p opløsning .

Mål

Toshiba Qosmio X305 har en 17- tommer skærm , der kan sammenlignes i størrelse til nogle desktop skærme . Men den store størrelse på skærmen og kraftfulde komponenter gør denne bærbar lidt tungere og større end andre bærbare computere. På næsten 9 pounds , rundt med denne bærbar er lidt af en akkord .


Previous:nothing Next:hvordan man kan låse en Maxtor ekstern drev 

Kommentarer

Code:
change