bundkortet specifikationer for en dell dimension E310

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-12-05

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Nye processor og hovedkortet .
Harddisk .
RAM- chips .

Dell frigivet Dimension E310 stationær computer i 2005 , udråber det som et budget multimedie-PC . Korrekturlæsere generelt bedømt det en dygtig computer , men nogle beklagede den begrænsede opgraderingsmuligheder fra Dell-mærkede bundkort . Brugerne havde få valgmuligheder , men at nøjes med den integrerede grafik motor, da bundkortet mangler en slot til en mere kraftfuld add-on skærmkort .

Chipset

Den E310 motherboard bruger Intels 915GV Express chipsæt , som forbinder computerens Intel 2 . 8 GHz Pentium 4 processor til enheder , herunder Intel 950 GMA grafik motor og et par af hukommelse, eller RAM , slots . Bundkortet havde en front-side bus hastighed på 800 MHz for kommunikation mellem processoren og komponenter . Processoren er monteret i en LGA 775 socket . CNET bedømt chipset så godt for et budget system , men bemærkede det var ikke Intels seneste tilbud .

Hukommelse

Det E310 plads til højst 2 gigabyte RAM i sine to hukommelsespladser , tilstrækkelig til mange formål .

Udvidelsesplads og stik

Bundkortet indeholder to 120- pin PCI slots til udvidelseskort , plus en 1x PCI-Express slot . Det giver ikke en 16x PCI-Express slot , så opgradering til en hurtigere , dedikeret grafikkort . Bundkortet tilbyder to SATA stik til harddiske og en IDE -stik , der typisk bruges til en DVD /CD-drev.

Lyd og porte

Bundkortet understøtter 2,1- kanals lyd . Seks USB 2,0 -porte er tilgængelige , to på forsiden af pc'en , og resten på bagsiden . Omfattede også er tre lydstik og et RJ45 stik til den integrerede netværkskort .

Video Output

Bundkortet har en enlig VGA -port , som giver en analog forbindelse til en skærm . Mange add-on grafikkort har DVI -porte , der tillader en digital forbindelse til flere skærme .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner et bundkort fra en IBM T23 

Kommentarer

Code:
change