computer førte lyseffekter

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-12-01

lysdioder , eller lysemitterende dioder , bruger mindre energi og holder længere end traditionelle muligheder for belysning og er blevet en populær , " grønnere " valgmulighed i mange brancher . På grund af deres lille størrelse og alsidighed , har lysdioder også skabt en følgende med dem , der gerne " trick ud " deres hus med stroboskoplys , deres bil med en under-chassis glød , og nu-deres computere . Populariseret af video " gamere ", en komplet vifte af LED lyseffekter er nu tilgængelige til at tilpasse og ændre udseendet af en hjemmecomputer eller spil -system .

Case-Modding

" Case-Modding " er det udtryk bruges til at beskrive ændring af tanken på en hjemmecomputer , også kendt som tilfældet . Den mest almindelige form for belysning til at case- mod er det kolde katode , men LED er stigende popularitet , fordi de er mindre , skabe mindre varme og er nemme at magten . Disse lysdioder kommer i mange forskellige farver og omfatter normalt monteringsskruer eller stof lukkemekanismen til at hjælpe med installationen .

tastatur og mus Devices

LED belysning giver tastaturet breve til at lyse op for at få hjælp i mørke og deluxe version har endda flere indstillinger , og all-over belysning . Den Luxeed U5 Dynamic Pixel LED Keyboard , for eksempel , har 43- LED lys, der giver mulighed for personalisering ned til nøglen, eller brugerdefinerede layout hen over tastaturet . Computermus enheder har også modtaget LED behandling , og kan glød flere farver , fra trackeren bolden , og selv i form af en bil med forlygter lyser.

Højttalere

Mange virksomheder gør klar akryl computer højtalere med reaktive LED-lys placeret indeni. Dette udstyr vil lyse , når det er mørkt og reaktive egenskaber tillader det at reagere på den musik , der afspilles . Så hvis sang er høj og hurtig , talerne vil pulsen lysere og hurtigere , end hvis en blød eller roligere melodi .

Tilbehør

lysdioder er også belysning op tilbehør markedet . Alt fra køleudstyr , såsom ventilatorer , at de strømforsyninger , der holder det hele i gang er til rådighed til at tilpasse computere . Fjernbetjeninger er også tilgængelige til at ændre indstillinger såsom hastighed eller farve fra en afstand .


Previous:nothing Next:hvordan man kan afbryde en Verizon um175 

Kommentarer

Code:
change