de bedste harddiske

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-12-01

Når du køber en computer , er det meget vigtigt at have den rigtige mængde lagerplads . De fleste computere leveres med en harddisk , men det giver ikke altid plads nok til alle dine data . Det er derfor, at vælge en god ekstern eller udskiftning harddisk kan være afgørende . Ifølge hjemmesiden cnet. com , er de bedste harddiske hurtigt , med stor læse-skrive kapacitet og også gemme en stor mængde data .

Seagate Momentus XT

Det er en 500 gigabyte ( 500 GB ) harddisk , der kan prale af den hastighed og udførelsen af en solid-state drive ( et drev , der har chips i stedet for at flytte elektromagnetiske dele ) til en meget lavere pris . Tilbydes som en erstatning for 2,5- tommer bærbar harddisk , er det Momentus XT hurtigt , fordi det bruger både flash -hukommelse og traditionelle elektromagnetiske funktionalitet for information opbevaring . Den Momentus XT er prissat til omkring $ 135 i september 2010.

Western Digital My Book 3. 0

Dette drev er skabt til folk, der virkelig ønsker hurtig dataoverførsel mellem deres computer og deres sekundære harddisk . My Book 3,0 leveres med en Universal Serial Bus ( USB ) 3,0 kortet, der er let at installere på din computer og vil virkelig fremskynde kommunikationen tid mellem dit system og dette drev . Ved 2 Tarabytes har MyBook rigelig plads og vil ikke bryde bank på omkring 135 dollar i september 2010.

Seagate FreeAgent GoFlex Pro

Dette drev har evnen til at mikse og matche kabler i mellem de forskellige havne på din computer , så du ikke nødvendigvis behøver at slutte det til en USB- port på computeren . Det kører til 7200 omdrejninger i minuttet ( RPM ) i stedet for standard 5400 , så det er meget hurtigere-op til 10 gange hastigheden af den gennemsnitlige lagringsenhed . Dette drev kan bruges til både Windows og Mac -computere , så det kan blandes og matches mellem operativsystemer. De 500 GB version retails for omkring $ 120 i september 2010.


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller en Intermec 2410 

Kommentarer

Code:
change