hp 1050c kortplotter specs

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-12-15

HP Designjet 1050C falder i Hewlett Packards lineup af plotter printere . Printeren håndterer medierne langt større , end hvad desktop printere kan , og så er større end desktop printere . Fagfolk såsom arkitekter , grafiske designere og forskere afhænger af Designjet 1050C til at producere høj kvalitet udskrifter , selv om de tager længere tid at producere end udskrifter oprettet med en desktop printer .

Fysiske egenskaber

HP Designjet printer er større end mange desktop printere og vejer 130 £ . på egen hånd . Hele Printeren kan sidde enten på en flad overflade som et bord , eller det kan være på et stativ . Printeren med standeren lavet til den måler 50,8 inches i højden , 61,7 inches i længden og 26,6 inches i dybden .

Print Kvalitet og hastighed

Den printerens opløsning afhænger af udskriftskvaliteten indstilling, du vælger i printerens driver indstillinger . I printerens hurtig tilstand , er udskriften opløsning 300 af 300 dots per inch . I printerens normale indstilling . beslutningsforslaget stiger til 600 af 600 DPI I printerens bedste tilstand , producerer det 600 gange 600 dpi for farveprint og 1200 med 600 punkter pr tomme i grå skala prints . Printerens hastighed afhænger også udskriftskvalitet samt om printeren producerer en sort /hvid eller farve udskrift . I normale udskriftskvalitet , producerer printeren to -by-tre meter sort og hvid udskrift på ét minut og 20 sekunder , mens printeren giver en farve udskrift af samme størrelse i nøjagtigt to minutter. I bedste mode , producerer printeren to -by-tre meter sort og hvid udskrift på to minutter og 15 sekunder , mens det producerer en farve udskrift af samme størrelse i fire minutter .

Miljø

HP Designjet 1050C skal foregå under visse miljøforhold at fungere optimalt . Det skal være i en temperatur-kontrolleret rum i intervallet 59 til 95 grader Fahrenheit og og en relativ luftfugtighed på 20 til 80 procent . For at opnå den printerens bedste kvalitet , skal rummet være mellem 72 og 79 grader Fahrenheit og har en relativ luftfugtighed på mellem 30 og 60 procent . Til opbevaring formål , skal printeren være i et miljø med en temperatur på mellem minus 40 og 158 grader Fahrenheit for at undgå skader .


Previous:nothing Next:Toshiba Portege R500 specs 

Kommentarer

Code:
change