hvad gør du for at gøre din computer genkender hukommelse ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-12-01

Mange computere automatisk genkende nyinstallerede RAM . Sommetider hukommelse opgraderinger ikke går helt som planlagt , forlader en computer enten ude af stand til at starte eller ude af stand til at læse og udnytte den nyligt opgraderede RAM

Installation og kompatibilitet

hukommelsen i din computer skal matche computer design . Dobbelt -tjek manualen for oplysninger om type, kapacitet , konfiguration og andre særlige hensyn . Også , dobbelt-tjekke RAM for at sikre det blev installeret korrekt .

BIOS /CMOS opsætning

Nogle computere kan kræve, at du ind i BIOS eller CMOS menuen for at gøre det muligt for systemet at opdatere hukommelsen indstillinger . Når du starter din computer , se efter en besked på en af de første skærme ( før dit operativsystem logo vises) for at trykke på en bestemt tast for at indtaste opsætning . Én gang i opsætningen , er alt du skal gøre at trykke på knappen forpligtet til at gemme og afslutte at opdatere systemet .

Grænser

Operativsystemer og bundkort er både begrænset i mængden af hukommelse , de kan læse . For eksempel kan Windows 7 's 32- bit Home Premium Edition kun bruge 4 GB . Hvis du installerer mere end din computers grænse , det plejer være i stand til at bruge nogen af de ekstra hukommelse .


Previous:nothing Next:computer førte lyseffekter 

Kommentarer

Code:
change