hvordan du fjerner acomdata hybriddrive

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-12-08

Sikkerhedskopiering af vigtige data på din computer med en ekstern harddisk , som en Acomdata hybrid -drev , er nemt og vil give dig fred i sindet . Men selve harddisken på disse eksterne drev er indkapslet i metalhus . Det betyder, hvis du ønsker at inspicere eller fejlfinding selve drevet , skal du åbne kassen

Du skal bruge: .
hobbykniv
Stjerneskruetrækker .


1 .
Sluk dit Acomdata harddisk og afmontere det fra computeren .
2 .
Vend kører rundt , så du står på bagsiden af det og find den cirkulære garanti mærkat på hjørnet af bagsiden af drevet .
3 .
Brug din hobbykniv til at skære igennem mærkaten på sømmen hvor bagsiden rammen af enheden forbindes til selve drevet .
4 .

Grip bagsiden ramme drevet og forsigtigt lirke det ud af apparatet . Fire skruer vil nu blive udsat på bagsiden hjørner af drevet .
5 .
Brug din skruetrækker til at fjerne de fire skruer og sæt dem til side . Læg mærke til sort plast panelet, som dækker bagsiden af drevet .
6 .
Grip ryggen plast panelet og lirke den forsigtigt ud af enheden . Tænd drevet på sin side , således at den side med de to sølv skruer stikker op .
7 .
Fjern de to sølv skruer og løft den øverste del af drevet sagen ud af enheden at eksponere harddisken indeni . Det er stadig forbundet til den nederste halvdel af enheden , sammen med en grøn printplade .
8 .
Fjern de tre skruer fra toppen af printkortet , og derefter tænde over . Fjern de fire skruer fra undersiden af enheden .
9 .
Vend enheden højre side opad og trække drevet kablet fra sin havn på printkortet . Tag drevet og sæt det til side .


Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding ThinkPad T43 

Kommentarer

Code:
change