hvordan du foretager fejlfinding Compaq MP 1600

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-12-24

Med Compaq MP1600 projektor , kan du Projektet hvad der er på den tilsluttede computer skærm på en storskærm , hvilket giver de store grupper af mennesker til at se præsentationen materialer eller hvad du ellers har brug for . Du kan flytte projektoren let fra sted til sted og sætte den op på alle plan overflade . Du behøver kun at tilslutte projektoren til computeren via en video -kabel , ligesom du ville tilslutte en ekstern skærm til en bærbar computer

Intet billede på skærm


1 .
Tryk projektorens " Power " knappen for at sikre, at du har det tændt . Tilslut strømkablet til både projektor og stikkontakten , som sikrer at ingen ende er løst .
2 .
Undersøg projektorens linse for at sikre, at du har fjernet objektivdækslet . Undersøg vejen mellem linsen og projektionsskærm for genstande , der blokerer projektion af billedet .
3 .
Tryk på projektorens " Standby " knappen for at få enheden ud af standby . Vent i to minutter for at se , om projektoren begynder at arbejde igen .
4 .
Tag kablet, som forbinder projektoren til computeren . Undersøg stifterne i begge ender af kablet og udskifte kablet , hvis du ser nogen beskadiget eller bøjede ben .
5 .
Stram skruerne holder projektorlampe forsamling med en stjerneskruetrækker . Tryk på computerens " FN " og " F4 "nøgler på samme tid til at tænde og slukke for ekstern video forbindelsen.

projektor selv lukker ned


1 .
Undersøg projektorens netledning til at sikre, at du har det sat ind i projektoren og i stikkontakten sikkert . Tryk på "Power " knappen , hvis du ser ingen lys på projektoren oplyst.
2 .
Vent cirka 10 minutter til projektoren at køle ned , hvis projektoren er LED- lys er alle blinker . Projektoren har lukket sig selv ned for at undgå skader på hardware fra overophedning . Tryk på projektorens " Power " knappen , når LED-lys op med at blinke og " Standby " knappen lyser .
3 .
Vent cirka to minutter, hvis ingen lys blinker , da dette kan tyde på en spændingsbølge opstod . Tryk på "Power " knappen for at tænde projektoren igen . Hvis projektoren ikke vil tænde , tage det til et værksted for vedligeholdelse .

gode råd og advarsler


  • Rør ikke projektorens lampe forsamling , herunder linsen når projektoren er varm , da det let kan brænde din hud .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en fuji xD -kort     

    Kommentarer

    Code:
    change