hvordan du tilslutter en Toshiba mk6025gas til en stationær

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-12-31

Ifølge Net Com Direct , er Toshiba MK6025GAS 60 GB harddisk en slimline produkt designet til brug med bærbare computere . Det er kompakt og lav vægt for nem at transportere . Det er fantastisk nyhed for laptop ejere , men du kan finde dig selv forvirret , hvis du ønsker at installere Toshiba MK6025GAS til en stationær computer . Mens denne harddisk er bedre egnet til en bærbar computer , kan det stadig skal installeres i en desktop . Du skal bare vide, hvordan man korrekt forbindelse og montere produktet

Du skal bruge: .
SATA til ATA -6 -adapter .
4- pin strømkabel .
4- pin Y-kabel splitter .
2 .
5- tommer til 3 .
5- tommer harddisk konvertering beslag .


1 .
Sluk din pc og sørg for at det ikke er tilsluttet.
2 .

Åbn skrivebordet vigtigste adgang panel .
3 .
Kontroller , om der er en ATA -6 kabel der løber fra dit bundkort til din eksisterende harddisk . ATA -6 -kabler er lange , flade kabler omkring 2,5 inches lang . Hvis din computer er blevet fremstillet før 2003 , vil det have ATA -6 kabler . Computere fremstillet efter 2003 begyndte efterhånden at funktionen slankere SATA kabler i stedet for ATA -6 kabler . Hvis du ikke kan se en lang , flad kabel der løber fra bundkortet til harddiske , så vil du have en SATA til ATA -6 -adapter . Hvis du kan se en ATA -6 -kabel , så chancerne er der flere ekstra forbindelse punkter langs af kablet , og du behøver ikke at købe en ekstra ATA -6 kabel .
4 .

Vedhæft en SATA til ATA -6 -adapter til din computers SATA kabel , hvis det er nødvendigt. Toshiba MK6025GAS harddiske udnytte ATA -6 -forbindelser , så denne adapter er af afgørende betydning for SATA-kun computere .
5 .
Sæt din ATA -6 kabel eller din tilpassede SATA kabel i Toshiba MK6025GAS harddisk .
6 .
Plug et 4- pin strømkabel i computerens strømforsyning . I modsætning til ATA-6 -eller SATA -kabler , er strømkabel slots sparsomme på stationære computere , så du kan være nødvendigt at købe et Y-kabel til at splitte en eksisterende strømkabel , hvis der ikke er plads til en ekstra 4-pin kabel på din strømforsyning .
7 .
Sæt den anden ende af 4- pin strømkabel ind i dit Toshiba MK6025GAS harddisk . Den nye harddisk er nu forbundet til bundkortet , og det har magt . Den er klar til brug . Men du skal først sikre harddisk til din sag for at forhindre læse-fejl, der skyldes drevet skubbet rundt .
8 .
Skru harddisken ind i en 2,5- tommer til 3,5- tommer harddisk konvertering beslag . Mens de andre punkter der er nødvendige for denne installation sandsynligvis vil være tilgængelig hos din lokale elektronik butik , en 2 . 5- tommer til 3,5- tommers harddisk beslag er sværere at finde . Din bedste chance er at købe dette stykke online .
9 .
Skub 2,5- tommer til 3,5- tommer beslag og vedlægges harddisk til en tom ekspansion bugt på din computer .

10 .
Fastgør beslagene til dit skrivebord , og luk skrivebordet sagen .
11 .
Tilslut din computer og tænd den for at begynde at bruge din nye harddisk .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter HP Pavilion 9740 blu - ray rom 

Kommentarer

Code:
change