hvordan du tilslutter en pc via hdmi

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-12-27

High- definition grafik skabe den bedste brugeroplevelse for afspilning af video og spil . High definition er alment tilgængelig for tv -brugere , men ikke så udbredt for computerbrugere . Den gode nyhed er , at du kan tilslutte din pc til dit tv for at opleve high-definition grafik på den store skærm . Grafik på dit spil , vil blive drastisk forbedret , og du kan forvandle en video til en hjemmebiograf indstilling på en stor high-definition tv . HDMI hjælper bære både lyd og video i ét kabel sammen med at vise high- definition grafik med den grønne , røde og blå komponenter kombinere sammen til et billede .

Du skal bruge:
HDMI
. Skærmkort med HDMI -indgang ( eller en konverter fra HDMI til VGA /DVI ) .
HDTV .


1 .
Tjek dit tv specifikationer for at være sikker , at 1:1 pixel-mapping mode er understøttet . Dette giver TV'et til at vise det billede, der sendes til den, hvad enten fra en computer , kabel udbyder eller DVD -afspiller . Hvis tv'et ikke er kompatibelt, kan det stadig bruges . Du kan dog få lidt overscan , som kan forårsage en lille del af skærmen , der skal skæres .
to .
Slut den ene ende af HDMI- kablet til din pc .
3 .
Indstil din pc til en opløsning dit tv understøtter . Dette skal gøres , før du tilslutter kablet til din pc til billedet skal vises . Disse oplysninger er alment tilgængelige i din brugermanual . Hvis du ikke har din rådighed , de fleste producentens hjemmesider indeholder den seneste version af manualen . En anden mulighed er at prøve forskellige opløsninger , indtil du finder en , der opfylder dine visning specifikationer og gør et billede vises .
4 .
Slut HDMI- kablet til tv'et . Skærmkortet skal have en HDMI- port for at dette virker . A-konverter fra DVI til HDMI er en anden måde at forbinde de to . Det er muligt, fordi både HDMI og DVI bruge den samme teknologi i deres kabler .

gode råd og advarsler


  • Du kan beskadige dit TV , og selv bryde den, hvis du forsøger at sende det forkerte beslutning til det . Altid være sikker på tv'et og pc'en er i sync til den angivne opløsning .


  • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller du en bærbar computer lås     

    Kommentarer

    Code:
    change