hvordan man åbner en bærbar adapter

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-12-31

Laptop strømforsyninger kan koste op til $ 100 i stedet for , så du vil være sikker på du udnytte alle mulige reparationsmuligheder , før de køber en ny . For at finde ud af, hvad der er galt med din adapter , skal du muligvis åbne den , men de fleste laptop producenter ikke producerer adaptere med intuitiv åbning mekanismer . Adaptere sjældent omtalt skruer eller eksterne hægter . Selv om åbning af en bærbar computer adapter ikke er intuitiv , er det muligt

Du skal bruge: .
Kniv
Hammer .


1 .
Sluk for din bærbare computer .
2 .
Tag adapteren fra både stikkontakten og den bærbare computer .
3 .
Vent fem minutter, inden beslutningsdygtigheden . Selv efter at adapteren er unplugged , kan den opbevare en svag elektrisk ladning . Selvom adapteren tilsluttes den bærbare computers batteri , selve adapteren er ikke et batteri , der kan langvarige beregning opbevaring . Afgiften vil fjerne på blot et par minutter og lad sikker håndtering .
4 .
Se efter skruer eller andre åbenlyse eksterne fastgørelse mekanismer . I sjældne tilfælde , skal du fjerne disse eksterne stykker . For at forhindre manipulation , de fleste fabrikanter vælge intern , tryk spænder .
5 .
Tænd din bærbare computer adapter på sin side , og skub spidsen af en kniv ind i adapterens søm , som anbefalet af PR Log . Laptop adaptere er aldrig et solidt stykke plastic , er der altid en søm eller andet sted i adapteren , selvom det er svært at få øje på . Hvis du ikke mærke en søm , skrælle nogen klistermærker på adapteren for at finde de sømmen ligger nedenunder.
6 .
Wiggle kniven frem og tilbage , forsøger at lirke løs adapteren beklædning .
7 .
Tryk kniven med en hammer , hvis huset ikke begynder at adskille med en blid vrikke bevægelse .
8 .
Drej adapter til den modsatte side , når din meddelelse adapteren beklædning adskiller . Hvis du anvender al kraft udelukkende på den ene side af adapteren , kan du risikere adapteren , som det åbner . Vrikke kniven og trykke på det med hammeren igen , hvis det er nødvendigt.
9 .
Flip adapteren igen og gentag kniven vrikke bevægelse , indtil huset springer åben. Det tryk spænder kan tage flere minutter for pres fra kniven og hammer , før de fuldt ud udgivelse .
10 .
Husk på, at åbningen en adapter vil ugyldiggøre adapteren garanti . Hvis produktet stadig er dækket af garantien , må du ikke åbne den op .


Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en Toshiba mk6025gas til en stationær 

Kommentarer

Code:
change