hvordan man kan adskille en Sony PCG - FRV laptop

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-12-29

Demontering en Sony PCG-FRV laptop er ikke et vanskeligt projekt . Enheden er et populært valg blandt studerende og on- the-go fagfolk . Give brugerne den magt en konventionel stationær computer , Sony PCG-FRV er en kompakt bærbar computer , der tip skalaen på kun syv pounds . Det er også en hurtigere og billigere bærbare byder på en 2,8 GHz Intel Pentium 4 processor og en 64 MB ATI Radeon IGP med en 345 grafik chipset . Hvis du har behov for at adskille Sony PCG-FRV en eller anden grund , kan opgaven let udfyldes på under 20 minutter.

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Anti-statisk armbånd .


1 .
Sluk den bærbare computer , skal du tage netledningen og frakoble alle kabler og eksterne enheder. Luk skærmen , og vend den bærbare computer over , så du kigger i bunden af enheden .
2 .
Find harddisken rum på venstre side af den bærbare computer sagen . Fjern skruerne i dækslet på plads . Løft åbne dækslet . Fjern de fire skruer, der sikrer harddisken på plads . Træk op på drevet og afbryde forbindelsen til det . Fjern kørsel fra rummet og sæt den til side .
3 .
Find cd /dvd-drevet rum og fjern de tre skruer fastgørelse af dækslet . Fjern dækslet . Fjern det optiske drev ud af rummet.
4 .
Vend den bærbare computer over , så den vender opad . Åbner LCD -skærmen . Find skruen på siden af venstre hjørne af skærmen og fjern det . Flyt tastaturet til venstre og løft det op fra den bærbare computer .
5 .
Fjern båndkablet under tastaturet . Frigør fladkabel fra bundkortet . Fjern tastaturet fra den bærbare computer .

gode råd og advarsler


 • For at samle din Sony PCG-FRV laptop , udføre ovenstående trin i omvendt rækkefølge .
 • Sæt den anti -statisk armbånd , før du rører de indre dele af din bærbare computer for at forhindre statisk elektricitet skader på de følsomme elektroniske komponenter .


 • Previous:nothing Next:farvescannere at scanne 11 " x 17 " dokumenter   

  Kommentarer

  Code:
  change