hvordan man kan afbryde en Verizon um175

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-12-01

Korrekt afbryde hardware fra en computer forhindrer den i at opleve skader og ødelægge de filer, den er forbundet med . Verizon UM175 er en bredbånds trådløst modem , der forbinder en bruger til internettet overalt de går , der er i stand til at modtage et signal fra en mobiltelefon tower. It er en lille USB- enhed og indeholder de nødvendige software direkte på den , sammen med at give tilslutning til internettet . Holde de filer ægte sikrer , at installationsprocessen altid færdig gnidningsløst .
1 .
Sørg for, at UM175 er sat korrekt i USB- porten på computeren . En kort biplyd støj angiver, at computeren officielt har anerkendt , at enheden er blevet officielt anerkendt af din computer .
to .
Luk alle åbne vinduer på din computer og stoppe alle kørende processer, der kan bruge den aktive bredbåndsforbindelse .
3 .
Afslut alle processer eller software , der er gemt på USB- enheden .
4 .
Find ikonet i proceslinjen , der er mærket som " Tag /Eject Hardware ". Dobbeltklik på den. Det vises som en hvid flade kvadratiske med en grøn pil , der peger mod venstre .
5 .
Klik på " stop " knappen på det vindue, der popper op med de tilgængelige hardware, som du kan fjerne . Når du klikker på " stop " kan du fjerne UM175 sikkert fra din computer .
6 .
Grip både toppen og bunden af den UMP175 godt før du trækker modem ud af computeren.


Previous:nothing Next:hvordan man kan metalskrot fra computere 

Kommentarer

Code:
change