hvordan man kan blande ata & SATA-harddiske på en Asus bundkort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-12-06

Selv om de fleste moderne bundkort er på vej til primært Serial ATA eller SATA -forbindelser , der stadig de fleste bundkort giver brugeren mulighed for at vedhæfte en gammel stil ATA stik til bestyrelsen . Dette kan være nyttigt , hvis du bruger en ældre komponent , der ikke har en tilslutning for SATA kabler . Heldigvis blande de to stilarter stik er ikke svært og kræver blot at sikre , at du har indstillet master /slave -indstillinger
1 .
Slut SATA og ATA -enheder til de relevante steder på bundkortet .
2 .

Boot computeren , og tryk på F10 , når skærmen står " tryk på F10 for at komme ind i indstillinger . " Vær opmærksom på , at de fleste ASUS bundkort bruge F10-tasten for at åbne BIOS- opsætningen skærmen, men nogle kan bruge andre taster .
3 .
Naviger til den "største "i BIOS-skærmen og sikre , at den primære harddisk , som indeholder pc's system er valgt som det primære drev . Angiv en sekundær drev som " slave " drev .

gode råd og advarsler


  • SATA -forbindelser er meget hurtigere end ATA tilslutninger . Hvis du kører to harddiske , en forbindelse med en ATA kabel og en i forbindelse med en SATA kabel , er det værd at sikre, at systemet er installeret på SATA harddisk .


  • Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer et SuperDrive PowerBook G4     

    Kommentarer

    Code:
    change