hvordan man kan købe det rigtige grafikkort

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-12-14

De fleste nye computere i dag giver dig mulighed for at opgradere den bestand komponenter , der kommer med enten stationære eller bærbare computer , du har købt . En af de komponenter , end der kan opgraderes og erstattes er grafikkortet

Hvad er et grafikkort

Det grafikkort eller grafikkort er ansvarlig for at skabe de billeder og video , at din skærm viser . Det oversætter hvad din harddisk skaber i de rige medie, du finder på sites som YouTube eller de billeder, du downloade til din personlige computer .

Typer og overvejelser

Du bør spørge dig selv , før du køber et grafikkort , om det ønskede grafikkort er kompatibelt med din skærm , og om grafik egenskaber er forenelige med grafikkortet . Afhængigt af året computeren blev lavet , dit grafikkort muligheder kan være begrænset . Desuden vil en avanceret grafikkort vises på en substandard skærm ikke fungerer korrekt . Din computer producentens hjemmeside og grafikkortet hjemmesiden er de bedste steder at gå hen for at hente oplysninger om kompatibilitet.

Omkostninger

Du kan købe grafikkort på store detailkæder eller specialbutikker . Fra oktober 2010, serie grafikkort i pris fra $ 50 til $ 500 , afhængigt af kvaliteten af kortet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan komme ud af en harddisk fastfrysning 

Kommentarer

Code:
change