hvordan man kan komme ud af en harddisk fastfrysning

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-12-14

Chancer er , har du løber ind i problemer med en harddisk indefrysning på din computer , få dig til at miste arbejde og starte forfra med dine dokumenter eller andet materiale. Bare fordi en harddisk fryser op , dog ikke ensbetydende dit arbejde er væk for evigt . Ofte er de filer, gemmes som et opsving fil , og du kan nemt få adgang til oplysningerne . Selvom du kan tabe de sidste par bogstaver, du har skrevet , kan de fleste af dine dokumentet stadig skal inddrives , hvilket er langt bedre end at starte forfra
1 .
Genstart computeren . Når harddisken fryser , er der ikke meget du kan gøre andet end genstarte systemet .
2 .
Åbn det program, du brugte, da harddisken frøs . Mange programmer har en autosave funktion , der giver dig mulighed for at gendanne data , når du genstarter programmet .
3 .
Klik på " File " på programværktøjslinjen , når softwaren er lanceret og vælg " For nylig Åbnet. " Dette vil hente en liste over de filer, du har for nylig redigeret i programmet , herunder filer, du ikke har gemt .
4 .
Vælg den sidste fil du har redigeret med programmet . Hvis det er den fil, du havde åbne , når computerens harddisk frøs , du kan genoptage arbejde på dokumentet, hvor du slap .


Previous:nothing Next:HP-computer hukommelse opgradere kompatibilitet 

Kommentarer

Code:
change