hvordan man kan tilføje plads til en mængde

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-12-17

Diskenheder eller logiske drev er opbevaring rum på computer harddiske . Hver diskenhed har et drev bogstav til at identificere det og adskiller det fra andre diskenheder . Hvis en disk volumen nærmer sig sin maksimale lagerkapacitet , er det muligt at tilføje mere plads til volumen ved at udvide volumen i tildelte diskplads på harddisken . Dette kan give volumen til at lagre mere data uden at slette alle data i øjeblikket er gemt til den mængde
1 .
Klik på " Start " og højreklik på "Computer ". Klik på " Administrer " og derefter " Disk Management " under " Storage " -gruppen .
2 .
Find den diskenhed , du vil udvide i listen , skal du højreklikke på volumen og Klik på " Forlæng bind . "
3 .
Klik på " Næste " og "Næste " igen . Skriv i mængden af ikke-tildelte plads, du ønsker at tilføje til volumen i " Vælg hvor meget plads i MB "-feltet , og klik derefter på " Næste ". Hvis du ønsker at tilføje al ledig plads , skal du blot klikke på " Næste " uden at ændre den " Vælg hvor meget plads i MB "-feltet .
4 .
Gennemgå ændringer på det næste skærmbillede , og klik derefter på " Udfør ". Vent til den mængde udvidelse processen for at fuldføre .

gode råd og advarsler


 • Du kan ikke øge størrelsen af en mængde , hvis der ikke er fordelte ( gratis ) ledig plads på harddisken .
 • allokerede diskplads kan skabes ved at slette andre mængder på disken . Højreklik på en volumen i vinduet Diskhåndtering og vælg " Slet Volume " for at fjerne det . Alle data på slettet mængder vil blive tabt .


 • Previous:nothing Next:sandisk junk drev fejlfinding   

  Kommentarer

  Code:
  change