hvordan man opbygger en computer med en AMD -processor & ga - 7vt600 - l bundkort

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-12-07

Gigabyte GA-7VT600-L bundkort baseret på VIA KT600 chipsettet understøtter AMD 's Duron , Athlon og Athlon XP processorer . Det har tre DDR RAM slots i op til 3 GB RAM . Det har indbyggede lyd og Ethernet og understøtter op til fire IDE -enheder ( harddiske og optiske drev ) . Det har ikke ombord video og skal have en AGP 4X eller 8X video kort installeret . Du kan ikke bruge en ældre AGP 2X grafikkort med dette bundkort

Du skal bruge: .
GA-7VT600-L bundkort
I /O skjold .
Ikke-magnetiske Philips skruetrækker .
Termisk paste .
Lommelygte .
Forstørrelsesglas .
AMD CPU ( Athlon XP foretrækkes ) .
DDR RAM ( 1 stick minimum , DDR 400 foretrukket ) .
Harddisk .
Cd-rom -drev .
Diskettedrev ( ekstraudstyr) .


1 .
Læg computeren sagen på sin side. Find monteringshullerne i sagen , der passer til hullerne i bundkortet ved at sænke bundkortet ind i sagen og ser gennem monteringshullerne i hovedkort , derefter fjerne bundkortet og installere modsætninger i den rigtige huller . Hvis du bruger en gammel sag , kan det allerede have modsætninger i det . De ligner lidt kobber farvet nødder med en lille gevind stud i den ene ende . Det er, hvad bundkortet faktisk sidder på .
2 .
Sæt I /O skjold til den firkantede hul i bagsiden af kabinettet . Det har huller i det , der lever op til de forskellige porte og stik : USB , højttaler , PS2 tastatur og mus . Hvis du ikke har I /O skjold til bundkortet , kan du faktisk undvære det.
3 .
Sænk bundkortet på modsætninger og line up havnene og stik med I /O skjold (hvis installeret ) . Sørg for, at der er en standoff under hvert monteringshul i bundkortet. Installer standoff skruer gennem hullerne i bundkortet og ind i modsætninger .
4 .
Forbered CPU til installation . Hvis der er nogen gamle kølepasta på den , rense det af med en papirserviet fugtet med sprit . Rengør bunden af kølepladen også .
5 .
Find CPU på processoren chip . Det er den lille metal rektangel i midten af chippen . Placer en lille mængde termisk pasta på metal rektangel , på størrelse med et riskorn . Spred pastaen hen over overfladen af rektangel , så det er dækket med et tyndt lag pasta .
6 .
Find plastik processor stikket på bundkortet . Det er hvidt og siger " Socket A. " Der er en lille arm på den ene side af soklen . Løft armen . Bemærk , at pin hullerne på soklen danner et kvadrat med to hjørner mangler . Kig på processor chip . Det har den samme placering af ben . Forsigtigt line up benene og tryk forsigtigt processoren i stikket . Når det sidder , sænke armen . Den klikker på plads .
7 .
Installer heatsink . Bemærk, at det har en trådt område på det . Dette trin går over den del af processor soklen , der siger " Socket A. " Bemærk også, at der er tre faneblade på kanten af " Socket A " side , og den modsatte side . Disse faner svarer til hullerne i metallet klip på kølepladen . Den ene side af klippet er glat med tre huller til fanerne . Den anden side af klippet har en fane over tre huller . Sænk heatsink lige ned på processoren , og tryk den glatte side af metal klippet på fanerne . Du kan have at vippe køleplade lidt i den retning for at få klippet på fanerne . Med faner beskæftiget på denne side , så hold kølepladen fladt på processoren og tryk ned på tappen på den anden side af metal klippet , indtil den går til de tre andre faner .
8 .

Find stikket til CPU blæseren . Det ligger i nærheden af CPU og " CPU fan " er trykt på bundkortet . Et forstørrelsesglas og lommelygte kan være nyttigt her , og som du finder andre stik på bundkortet . Stikket ligner en lille hvid stol med tre små metal ben kommer ud af sædet . Skub heatsink fan stikket på cpu fan stikket . Det kun går den ene vej . Din heatsink skal have en fan på det . Hvis ikke , får en fan eller en ny heatsink med en fan .
9 .
Find jumper mærket " JP1 . " Det er omkring midten af bundkortet . Sørg for, at der er to udsatte stifter uden jumper på den . En jumper er en lille plastik rektangel med metal i det , der forbinder jumperstikben . Dette gør det muligt for BIOS at auto-registrere din RAM .
10 .
Installer din DDR RAM -modul . Bundkortet har tre slots til RAM , men du kan bruge en eller to , hvis det er alt du har . Start med åbningen tættest på processoren . Åbningen har to hvide arme i hver ende . Skubbe dem væk fra åbningen . Bemærk , at RAM- modulet har en off- center hak i det . Du skal matche det til fanen i åbningen . Center modulet i stikket og tryk ned på hjørnerne af modulet . Som det pladser i pladsen, vil de to hvide arme dukker op på plads og sæde i hak i modulet .
11 .
Installer din harddisk i en af de 3,5- tommers drev slots i den forreste del af sagen . Indstil din jumper på harddisken til " CS " , som er kabel vælge . Din bånd kabel til harddisken har to stik tæt på hinanden i den ene ende og en i sig selv i den anden. Den ene i sig selv går ind i stikket, mærket " IDE1 . " Det er på kanten af bundkortet , som vender mod fronten af sagen . Stikkene er indekseret med en fane på kablet og et slot på bundkortet stikket . Skub kablet stikket i bundkortet stikket . Stikket i den anden ende af kablet går ind i bagsiden af harddisken . Det har en indekseret stik ligner en på bundkortet .
12 .
Installer din cd-rom- drev til en af de 5,5- tommers bugter på den øverste forsiden af sagen. Det bruger en separat fladkabel . Den ene ende af dette kabel går ind i " IDE2 " stikket på bundkortet . Den anden ende tilsluttes ligesom harddisken .
13 .
Installer dit grafikkort . Som nævnt ovenfor , skal du have en AGP 4X eller 8X grafikkort . Den går ind i lange røde slot under processoren . Metalpladen glider ned mellem bundkortet og sagen . Som du skubber den video -kortet i AGP -slot , skal du trække tilbage fjederbelastede hvide bevare pin på bagsiden af åbningen. Når kortet er helt på plads , vil springe tilbage på plads . Installer en holdeskrue i toppen af metalpladen , hvor den møder bagsiden af kabinettet . Du kan se hakket i metalpladen og hullet i sagen .
14 .
Find afbryderen , reset -knap og harddisk førte ben . De er på den nederste kant af bundkortet . De har hver to ben . De er mærket " PW + /PW-"," HD + /HD-" og " VEK + /RES-. " På forsiden af sagen har ledninger med stik , der passer til disse ben. Installer fører den tilsvarende ben .
15 .
Sæt 20- pin ATX strømstik på din strømforsyning til stikket mærket " ATX POWER " på bundkortet . Plug et 4- pin Molex stik ind i harddisken og cd-rom . Sæt din mus og tastatur . Tilslut din skærm . Tilslut de vigtigste netledningen på bagsiden af strømforsyningen . Sæt de vigtigste netledningen i en stikkontakt og tænd for computeren . Blæseren på kølepladen skal spin . BIOS vil automatisk finde dit hardware . Du kan nu installere dit operativsystem .

gode råd og advarsler


 • Selvom AGP bussen ikke længere understøttes , er der nogle ordentlige grafikkort stadig til rådighed for det .
 • Hvis din heatsink fan ikke spin , skal du slukke for computeren og kontroller forbindelsen .


 • Previous:nothing Next:som headsets og mikrofon til Skype er komfortable og af høj kvalitet lyd ?   

  Kommentarer

  Code:
  change