instruktioner for HP Deskjet 840C

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-12-24

HP Deskjet 840C benytter ink-jet print -teknologi til at gøre både farve og monokrome udskrifter på en lang række medier . Du skal installere printerens drivere og software ved hjælp af installations-cd'en , der fulgte med printeren, før du kan bruge printeren med en computer . Printeren har kun én indgang område , hvilket gør det nemmere at betjene end nogle større og mere komplekse printermodeller . Du kan administrere printeren fra computeren ved hjælp af både printerens driver vinduet og Deskjet Toolbox -softwaren .
1
ændre printerens indstillinger ved at klikke på " File " i toppen af det dokument, du ønsker at udskrive . , og klik derefter på " Udskriv ". Vælg den 840C fra drop -down menu , skal du klikke på " Egenskaber " knappen og foretage de ønskede ændringer på hver af fanerne i vinduet Indstillinger .
2 .
Gem dine udskriftsindstillinger ved at klikke på " OK " knappen nederst i vinduet . Klik på "Udskriv " -knappen for at producere udskriften med de indstillinger , du valgte .
3 .
Ilæg papir eller andre medier i printeren ved først at løfte udskriftsbakken , så den peger lige op . Bakken helt ud af printeren , og placer medier nedad i skuffen , og skub derefter breddestyret på venstre side af bakken over , så det rører kanten af mediet .
4 .

Juster eller rense blækpatronerne samt udskrive en testside via printerens Toolbox program . Klik på computerens " Start " ikonet og klik på " Programmer " og derefter "HP "mappe , derefter " HP Deskjet Værktøjskasse . "
5 .
Klik på en af knapperne i velkomst skærmen for at udføre den funktion mærket på knappen . Hvis du skal udskifte en blækpatron , skal du lade printeren på og åbne den øverste dækning .
6 .
Træk op på låsen på vognen , når vognen er kommet til et fuldstændigt stop , derefter fjerne tonerkassetten . Fjern indpakning fra den nye patron og anbring den i vognen , den daværende lavere låsen og luk printerens topdæksel .


Previous:nothing Next:HP Deskjet f4100 specifikationer 

Kommentarer

Code:
change