interne komponenter i en bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-12-31

Laptops er blevet en nødvendighed på mange enkeltpersoner, såsom studerende og arbejdere , på grund af deres bekvemmelighed og hjælpe med at udfylde opgaver på hurtigere satser . De er transportable , let , kompakt og økonomisk overkommelig. Mens hver laptop indeholder varierende software-operativsystem eller specialiseringer-de hver især indeholder lignende komponenter . Det er vigtigt at vide hver del, således at brugerne ikke kun klar over, hvor bærbare computere arbejde , men er i stand til at identificere fejlfunktioner , hvis de opstår .

Bundkort

Bundkortet er det vigtigste processor af en computer , også kendt som " hjernen i computeren " . Det er en enhed, hvor alle andre bærbare komponenter er tilsluttet. Ligesom en menneskelig hjerne , sender bundkortet signaler ud til hver laptop komponent , så det kan fungere . Hver bundkort er formet som en rektangel eller kvadrat , der indeholder slots for komponenter såsom harddisk , ventilator , grafikkort , Random Access Memory og processor .

Random Access Memory

Random Access Memory , kendt som RAM , giver midlertidig hukommelse til en bærbar computer til at gemme ansøgningen og oplysninger om programmet , mens det bliver tilgængelige for operativsystemet. Dette tillader programmer at processen hurtigere , samtidig med ikke at tage op harddisk . Jo mere hukommelse en bærbar computer har , jo bedre resultater. RAM- chips er de oftest opdaterede mekanisme på en bærbar computer . Brugerne er i stand til at opgradere deres RAM ved at købe chips separat og installere dem manuelt .

Grafik Processor

Den grafikprocessor , også kendt som skærmkortet , kan du visuelt se computer materiale på skærmen . Dets vigtigste funktion er at håndtere multimedie som videoer og grafik til spil . Brugere søge kraftfulde grafik -processorer , når de søger en højere kvalitet grafik , som er typiske i gaming laptops . Disse grafikkort vil undertiden har deres egen mini fans installeret på grund af den høje mængde varme , de genererer .

Hard Drive

Harddisken er en komponent , der gemmer alle dine filer , programmer og software . Skulle noget ske for din computer , og harddisken er ikke skadet , kan du stadig få adgang til dine filer ved at bevare enheden. På størrelse med en harddisk vil variere for hver laptop . Denne komponent kan blive opgraderet til en højere kapacitet , der har mere gigabyte hukommelse , men brugerne bør være opmærksomme på at de bliver nødt til at overføre gamle harddisk filer på den.

ventilatoren

Laptops generere en masse varme på grund af mængden af elektrisk strøm og komponenter, der kører på samme tid . Høj temperatur varmen produceres når komponenterne er mere intensiv eller avancerede , såsom store mængder RAM eller høj kapacitet grafikkort . For meget varme får bærbare computere til at overophede og funktionsfejl . Ventilatorer er installeret på bærbare computere for at forhindre disse hændelser . Disse enheder afkøle processorer , når computerne er tændt og hjælpe med at regulere temperaturen . Ventilatorer kan fungere forkert, hvis brugerne blokerer udeluft passager ind i fans ved at placere computerne på toppen af senge eller andre steder , der forårsager hindringer af frisk luft cirkulation .


Previous:nothing Next:Toshiba Qosmio X305 specs 

Kommentarer

Code:
change