lexmark printer patron problemer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-12-26

Printer blæk er en af de dyreste væsker i verden , kan en patron fejl være utrolig frustrerende . En hurtig vedligeholdelse løsning kan udskyde en ny blækpatron køb

Korrekt Cartridge Installation

Tal med din printer manual ( eller se Resources ) for at sikre, patronen (r ) er blevet installeret korrekt. Sørg for, at mærkaten og den gennemsigtige tape er fjernet fra hver patron før installationen . Rør ikke det guldbelagte område på blækpatronerne .

tilstoppede blækdyser

Patronen print dyse kan blive tilstoppet . For at løse dette problem høre printerens hoved rengøring software . På en nyere printerens kontrolpanel :

Tryk på " Copy "

Tryk og hold " Options " , indtil " Vedligehold " vises

Tryk på højre pil , indtil " Clean " vises

Tryk " Select "

Dette tvinger blækket gennem tilstoppede dyser og udskriver en testside .

Manuel Cartridge Rengøring

Hvis patronen er virkelig " limet op ", kan du fjerne det og manuelt tør udskrive dyser med en blød , fugtig klud i en top -down bevægelse .

Tør Ink

Patroner , der er inaktiv i lange perioder, kan simpelthen tørre ud . Prøv iblødsætning patronen i en skål med varmt vand , indtil en sky af opløsning blæk vises . Vekslende dette med manuel rengøring kan sommetider genoplive en tørret patron .Prøv at bruge printeren mindst en gang om ugen for at undgå udtørrede patroner .


Previous:nothing Next:LaserJet 4000 serien specifikationer 

Kommentarer

Code:
change