officejet K8600 spørgsmål

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-12-19

Normalt Officejet K8600 printeren producerer monokromatisk og fuld farve udskrifter , der er kopieret af digitale filer, der sendes over fra den tilsluttede computer . Problemer med printerens hardware eller software vil påvirke dens evne til at producere udskrifter , som det normalt gør , enten at stoppe udskrivning eller forårsager problemer med udskriftskvaliteten .

Papirstop og Feed Problemer

Den OfficeJet K8600 feeds papir gennem sig i en enkelt papir vej . Papiret gør sin vej gennem printeren ved hjælp af flere ruller . En række problemer kan forårsage papir til foder skæve eller at blive fastklemt inde i maskinen . Må ikke overstige højden niveau linje i printerens papirbakke , skal du bruge beskadiget papir til udskrivning ( herunder papir, der er plisseret eller har været foldet ) eller bruge papir, der ikke er mærket til brug med en inkjet printer . Sørg for at justere papirstyrene i papirbakken , så de rører kanten af papirstakken , som vil hjælpe papiret ind i printeren lige .

Udskrift Kvalitet

Du kan se, at udskrifter begynder at se anderledes ud. Fading , vandrette eller lodrette linjer , spottiness eller andre problemer med udskrifterne kan indikere større problemer med printeren . Lav blækpatroner vil påvirke kvaliteten af udskrifterne , som vil tilstoppede printhoveder , misvisende patroner eller endog forlader en del af den beskyttende tape på blækpatronerne . Du bør også kontrollere indstillingerne på printerens drivere , som du kan få adgang til ved at højreklikke på printerens ikon i printere område af computerens kontrolpanel .

Installation

Nogle brugere oplever problemer med at installere printeren på en computer, så de kan bruge det . Problemer med enheden ikke reagerer kan være forårsaget af forlade emballage i printeren , eller printeren kablet eller ledningen er afbrudt . Hvis du stadig har problemer med ikke at reagere , prøv at udskrive en selv- test for at se om printeren kan fungere på alle . Hvis du installerer softwaren , men printeren opfører sig underligt , kan du hente den nyeste version af printerens software fra HP 's hjemmeside . Den software , der følger med printeren muligvis ikke korrekt på nyere operativsystemer.


Previous:nothing Next:hp 990 printer specs 

Kommentarer

Code:
change