som headsets og mikrofon til Skype er komfortable og af høj kvalitet lyd ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-12-07

Skype er software , der gør det muligt for dig at ringe til næsten enhver telefon i verden og snakke med andre Skype- brugere gratis. Du skal bruge en god kvalitet headset , hvis du planlægger at tilbringe meget tid ved hjælp af Skype . Computeren mikrofon og højttaler kan tilstrækkeligt , men de vil levere dårlig lydkvalitet . Det er bedst at investere i en kvalitet headset , og komfort er absolut en faktor .

Plantronics Audio 655

Plantronics Audio 655 headset er en Universal Serial Bus ( USB ) headset , der leverer lyd i høj kvalitet gennem " Comfortsoft " polstret ørebøjle , der er konstrueret til at opretholde komfort gennem længere tids brug. Denne Plantronics headset giver Digital Signal Processor ( DSP ) Audio , og det indeholder en støjreducerende mikrofon .

FreeTalk Everyman

Den FreeTalk Everyman Headsettet er en USB headset fås med en valgfri 3,5 mm jackstik . Den er udstyret med " super wideband " lyd og en ensrettet mikrofon til at eliminere baggrundsstøj .

Logitech ClearChat

Logitech 's ClearChat headsettet bruger 2,4 GHz trådløs , så du kan flytte så langt som 10 meter fra din computer og stadig fortsætte en samtale . Den støjreducerende mikrofon sikrer , at baggrundsstøj ikke er afhentet . En overdådigt hovedbøjle og ørepuder levere komfort .

Jabra Halo

Jabra Halo headset kan sluttes til din computer enten med Bluetooth stereo trådløst eller ved hjælp af frivillig ledningen . Dette komfortable headset også omfatter " Noise Blackout " teknologi , herunder to mikrofoner til de mest tydelig kommunikation mulig .


Previous:nothing Next:fælles lagringsenheder på computeren



 

Kommentarer

Code:
change