HP G60 - 507dx specifikationer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-01-08

Den G60-507Dx bærbar fra HP ligger inden for G60 familie af bærbare computere HP skabt til folk, der ønsker at være en erstatning for en stationær computer eller bruge en bærbar computer som en erstatning når du er på farten . Sine muligheder for at tilbyde jer nok præstation , at du ikke behøver at flytte fra din bærbare til en stationær computer for at udføre opgaver såsom at se film og åbne programmer , der kræver betydelige ressourcer .

Processor

Den G60-507Dx model har en indbygget 2,2 GHz Intel Celeron -processor , der giver det nok behandling muskel at starte operativsystemet i tide og åbne dine mest brugte programmer . På grund af mangel på flere kerner , computeren klarer sig godt , når du åbner et relativt lille antal ansøgninger på én gang . Den anden ulempe er i Celeron processor -teknologi , som sætter meget lidt fokus på effektiv arbejdsgang med relation til elforbrug .

Grafik

HP 's G60-507Dx bærbare fungerer med integreret grafik , der kan indeholde op til 797 MB video hukommelse taget fra computerens fysiske hukommelse . Computeren dybest set snupper noget hukommelse , og tager det væk til video ressourcer , mens resten går til operativsystemet og køre applikationer . Dette scenario økonomiserer den bærbare produktion , men kan være en ulempe for brugere med tunge grafiske og hukommelse behov .

Fysisk hukommelse

Denne laptop indeholder 2048 MB ( 2 GB ) af interne RAM , hvilket giver nok mere flydende til dine åbne programmer og operativsystem , så de kan køre uden at du sidde og vente på at computeren til at reagere på hvert enkelt klik. Den interne hukommelse , der følger med computeren fungerer i overensstemmelse med DDR2 -standarder, hvilket betyder, at det overfører data med en høj hastighed hukommelse ur og gør en transaktion to gange hvert cyklus af uret , derfor udtrykket "Dual Data Rate " hukommelse .

Hard Drive

Den bærbare pc's harddisk overstiger behovene i de gennemsnitlige kontoransat , der kræver en meget hurtig dataadgang tid til at afslutte arbejdet så hurtigt som muligt . Dens 160 GB kapacitet passer hundredvis af multimedie filer og programmer . Harddisken bruger SATA teknologi og arbejder på en burst hastighed på op til 1 . 5 GB per sekund .


Previous:nothing Next:specifikationerne for et bundkort i dell e210882 

Kommentarer

Code:
change