Hvordan åbner jeg en Toshiba Satellite M45 - s169

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-01-14

Bærbare computere er typisk lukkede systemer , der giver lidt støtte til tilpasning eller opgradering . Men med de rigtige værktøjer kan du nemt åbne dine Toshiba Satellite M45-S169 til adgang til de fleste af de store komponenter. Under demontering , sørge for at opbevare alle hardware og skruer og bemærk placeringen af komponenter til , når du samler den igen . Nogle dele af computeren er vanskeligere at adskille eller samle end andre . Nogle typiske udskiftninger eller opgraderinger , der kan gøres på M45-S169 omfatter hukommelse , harddisk , processor og optiske drev komponenter .

Du skal bruge:
lille skruetrækker
. Anti-statisk armbånd .


1 .
Placer anti-statisk rem på dit håndled .
2 .
Luk og fjerne strømmen til computeren .
3 .
Vend computeren om igen, så låse og fjerne batteriet .
4 .
Fjern de to skruer , der fastgør harddisken dækslet på nederst til venstre på undersiden af computeren , og løft derefter dækslet .
5 .
Fjern den skrue, der holder hukommelsesmodulet dækker i centrum på undersiden af computeren , løft derefter dækslet væk .
6 .
Fjern den skrue , der sikrer det trådløse kort dækker nederst på midten af undersiden af computeren , og løft derefter dækslet .
7 .

Fjern den skrue , der sikrer varmen Vaskeinddækningen til højre på undersiden af computeren, og løft derefter dækslet .
8 .
Fjern den skrue, der holder det optiske kørsel i centrum af undersiden af computeren , og skub derefter optiske drev ud fra siden .
9 .
Vend computeren og åbne låget .
10 .
Pry op plastikstrimlen over tastaturet på den højre side ved hjælp af en lille , flad skruetrækker eller andet fladt værktøj , derefter omhyggeligt slippe resten af låsene langs The Strip , og løft det væk .
11 .
Fjern de to skruer , der var under strimlen lige over tastaturet .
12 .
Løft toppen af tastaturet lidt, så skubbe den et par inches op , væk fra pegefeltet.
13 .
Tag tastaturkablet fra systemkortet og løft tastaturet væk . Du har nu adgang til de store komponenter i computeren .

gode råd og advarsler


 • Du kan også fjerne og demontere LCD , men ompakke en LCD- skærm kan være yderst vanskeligt .
 • altid bære en anti-statisk håndledsstrop , når du arbejder med elektriske komponenter . Du kan også røre en metalgenstand for at aflade statisk elektricitet , før håndtering af komponenter .


 • Previous:nothing Next:problemer med æble laptops   

  Kommentarer

  Code:
  change