Hvordan kan jeg ændre min laptop knapper ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-01-26

Laptop tastaturer er relativt robuste stykker af udstyr , der er designet til at håndtere hundreder , måske endda tusindvis af timers brug . Til sidst selv, behøver de slides op . Heldigvis stykker, slidt oftest-tasterne selv-er nemt udskiftes

Du skal bruge:
erstatning nøgler , clips, og nubs (hvis relevant )
. . Fladhovedet skruetrækker ( eller andre lignende instrument ) .
Vatpind .
Elektronik rensevæske ( alkohol og vand blandes ligeligt vil arbejde ) .


1 .
Fjern nøglen ( eller nøgler ) , der skal udskiftes . Brug en flad-ledet skruetrækker eller smør kniv til forsigtigt at lirke op nøglen fra den nederste kant . Med større taster ( skift , indtast /retur , rumfart , caps lock , fane , Backspace ) er der som regel en metalstang under , som vil kræve, at du så lirke op den øverste kant og bjælken ud af sit beslag . Hvis dit tastatur har holdeclips under tasterne , der skal udskiftes-som regel mere af et problem med laptop nøgler end med desktop brædder-det er tid til at fjerne dem , de simpelthen pop ud
2 <. br >
Rens området omkring den centrale , der erstattes . Brug en vatpind dyppet i en opløsning af sprit og vand for hurtig tørring . Vær forsigtig med ikke at bruge for meget løsning, da den ekstra væske drypper ned på tastaturet kan beskadige de indvendige komponenter.
3 .
Fjern gummi nubs efter at området omkring dem er tørret . Ikke alle tastaturer er disse nubs , eller i hvert fald ikke på steder , hvor de kan nås . Må ikke bekymre dig , hvis dit tastatur ikke .
4 .
Sæt holdeclips og kernen i de samme positioner , de var i , da du fjernede dem . Hvis kernen og klippet var ude af sted , eller brudt i starten , snuse op en anden central for at se , hvordan den nye brikker skal monteres . Dette trin gælder kun for nogle tastaturer .
5 .
Monter den nye nøgle til bestyrelsen . For de fleste taster , er dette så simpelt som foring dem op og trykke indtil de klikker på plads , for jo længere nøgler med metal hængsler nedenunder , men denne proces er en lidt mere involveret . For disse nøgler , skal du smutte hængslet barer i rillerne designet til at holde dem på plads, og tryk derefter på tasten på plads på den øverste kant først , så den nederste .

gode råd og advarsler


 • vedligeholdelse vil forlænge levetiden af dit tastatur . Det er en god ide at rense dit bord en gang om måneden eller oftere, hvis den ser tunge brug .
 • må ikke bøje metal stænger under lange nøgler . Disse barer serverer som hængsler , der holder nøglerne på plads , hvor holderen klip kan ikke .
 • Som med enhver anden computer hardware reparation , er det tilrådeligt at slukke dit system , før du begynder .


 • Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg tjene penge ophugning kredsløb ?   

  Kommentarer

  Code:
  change