Hvordan retter jeg det vga på en IBM ThinkPad 2647 ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-01-01

IBM Thinkpad 2647 er et Windows -baseret bærbar computer , der kommer med en standard VGA- forbindelse havn . VGA -porten giver dig mulighed for at vise den bærbare video indhold på alle tilsluttede monitor. Men hvis skærmen ikke viser den video output fra din bærbare computer, skal du gøre nogle fejlfinding at afgøre, hvad der er årsag til problemet
1 .
Tjek videoen kablet, som forbinder IBM Thinkpad til skærmen . Sørg for, at kablet er stramt sat ind i bærbare havnen og sikkert tilsluttet til skærmen .
2 .
Tryk på " F3 " for at lede videosignalet ud VGA-forbindelse . Hvis du overser dette , videoen vil ikke streame fra din bærbare computer til skærmen .
3 .
Hent den rigtige driver til skærmkortet er installeret på din IBM Thinkpad . Hvis føreren har været et uheld slettet eller ødelagt af en datafejl eller en virus , vil outputtet fra din bærbare ikke blive vist på VGA-skærm . Brug linket i afsnittet Ressourcer nedenfor for at gennemse dine grafikkort producentens websted. Find den rigtige driver til dit grafikkort og ned denne fil til skrivebordet .
4 .
Find den downloadede driver fil på skrivebordet og dobbeltklik for at installere driveren . Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre processen . Genstart IBM Thinkpad 2647 og du er klar til at bruge VGA -forbindelse igen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan overclocke en Athlon X2 4850e 

Kommentarer

Code:
change