disk til disk backup -system

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-01-12

Disk -til-disk backup beskriver en almindeligt anvendt metode til at sikkerhedskopiere computer data lagres på en harddisk . For at kvalificere som sande disk -til-disk backup , skal filerne skal kopieres fra en harddisk (som primære drev i din computer ) til en anden harddisk , som ofte er et eksternt drev er tilsluttet via computerens USB- port .

Historie

Før disk-til-disk backup blev bredt tilgængelige , sikkerhedskopiere en harddisk typisk kræves kopiering alle data på drevet til bånd , enten i form af kassetter , patroner eller spoler . Disk- til- disk metoden begyndte stigende popularitet som forskud harddisk -teknologi har ført til tilgængeligheden af højtydende , lave omkostninger harddiske kan lagre mange gigabytes af data .

Funktion

Disk-til-disk backup af data på din personlige computer er typisk let . Du kan som regel anvende backup software som den, der er indbygget i Backup og gendannelse i Windows Vista og Windows 7 . Med disk -til-disk backup , kan software konfigureres til automatisk at opdatere backups , forudsat der er nok plads på backup disken . Til sikkerhedskopiering individuelle filer kan du ikke engang brug for software-. kan du ofte blot kopiere filer til backup -drev manuelt ved hjælp af en træk og slip operation i Windows Stifinder

Fordele

Disk -til-disk backup giver dig til at gemme sikkerhedskopier på eksterne drev , som er langt sikrere , da du vil have et spejlbillede af dine data i tilfælde af, at din primære harddisk fejler eller bliver smittet med en stædig virus . Også , disk er random access , hvilket betyder at du kan typisk genskabe filer i vilkårlig rækkefølge , vælge kun de særlige filer, du har brug for, hvis den type sikkerhedskopi , du gør giver mulighed for det .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger GigaWorks T20 højttalere til en bærbar 

Kommentarer

Code:
change