hvad er hukommelsesadressering i en computer ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-01-25

Computere bruges til at gemme og få adgang til digitale data . Med henblik på korrekt hente data når det er nødvendigt , skal computere har en måde at identificere denne lagrede data . Hukommelsesadressering udretter denne opgave

Du skal bruge: .
to USB-kabler
USB- kabelstik .

Definition

Memory fat omfatter skabelsen af en hukommelse adresse , eller identifikator for en bestemt placering i en computers hukommelse lagersystem . Denne identifikator giver en hardwareenhed eller computer program til at gemme data og senere identificere og få adgang til den på kommando . Et minde adresse typisk i form af et binært tal , eller en række bestående af nuller og ettaller , som er afledt af en bestilt sekvens , som computeren bruger til at beskrive, at hukommelse .

Process

CPU , eller central processing unit , i computeren bruger hukommelse husnummer at spore de data og instruktioner , der gælder til disse data. CPU bruger adressen bussen , eller data kanal , til at kommunikere som hukommelsesadresse den ønsker at få adgang til memory controller . Memory controller læser adressen og derefter returnerer data tilbage til den adresse bussen .

Typer

Et absolut hukommelse adresse identificerer entydigt en placering i computerens hukommelse . En relativ hukommelse adresse angiver placeringen af data i forhold til data gemt i en anden placering .


Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer m2nc51 -ar -processor 

Kommentarer

Code:
change