hvordan du installerer printerdrivere , når de vælger en printerserver eller usb driver

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-01-25

Windows -printerservere indeholder drivere til hver printer på netværket . Sende udskriftsjob til enheden kræver, at du installerer driverne til din printer . Windows har en " Tilføj printer " guiden , der hjælper guide dig gennem processen med at installere en printerdriver til din computer . Efter installation af de nødvendige drivere på computeren , kan du udskrive til den ønskede printer til enhver tid
1 .
Naviger til " Start " menuen og vælg " Kontrolpanel . " Control Panel vises . Klik på " Vis enheder og printere " i " Hardware og lyd " sektionen .
2 .
Klik på " Tilføj en printer " øverst i vinduet for at starte "Tilføj en printer " Wizard . Klik på " Tilføj en netværksprinter, trådløs eller Bluetooth-printer " i det første vindue og klik på " Næste ".
3 .
Vælg netværksprinteren opført fra printerserveren . Klik på " Næste " for at flytte til den endelige installationsvinduet .
4 .
Klik på " Install " i den sammenfattende skærmen. Dette installerer driverne og kopier dem fra printerserveren . Ingen konfigurationer er behov , da printserveren opstiller printeren oplysningerne for dig.


Previous:nothing Next:hvordan man wire en han til han usb kabel 

Kommentarer

Code:
change